Balenciaga ilk Couture Koleksiyonunu Piyasaya Sürecek

Sonbahar / kış 2020 couture takvimi çok dikkat çekici yeni bir ek aldı – Balenciaga . Fransız moda evi, ilk couture koleksiyonunu önümüzdeki Temmuz ayında 52. yılında piyasaya süreceğini açıkladı.

Markanın yaratıcı direktörü Demna Gvasalia yaptığı açıklamada, “Ncouture bu evin temelini oluşturuyor, bu yüzden couture Balenciaga’ya geri getirmek benim yaratıcı ve vizyoner görevim. Benim için couture, keşfedilmemiş bir yaratıcı özgürlük modu ve bir yenilik platformudur. Sadece terzilikte başka bir olasılık yelpazesi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Balenciaga’nın modern vizyonunu kaynağına geri getiriyor. Couture trendlerin üzerindedir. En yüksek estetik ve nitel seviyelerde güzelliğin bir ifadesi. ”

Balenciaga, 1917 yılında Cristóbal Balenciaga tarafından kuruldu ve 2020, evin tasarımcı tarafından kapatılmasından bu yana 52 yıl geçti.

Moda severler, şüphesiz, bekleme listesine neden olan spor ayakkabı ve sokak kıyafeti tasarımlarıyla tanınan Gvasalia’nın gözünde couture’un nasıl göründüğünü görmek için heyecanla Balenciaga couture koleksiyonunu bekleyecekler. Haber, tasarımcının geçen yıl Eylül ayında sadece Balenciaga’ya odaklanmak için kardeşi Guran ile birlikte kurduğu marka Vetements’tan istifasını izliyor .

Markanın başkanı ve CEO’su Cedric Charbit yaptığı açıklamada, “Cristóbal Balenciaga’nın mirasını vurgulayarak haute couture’ü eve geri getirmek bir onur. Bu proje, Demna Gvasalia’nın yaratıcı vizyonunun başarısı ve son birkaç yıldır Balenciaga’nın olağanüstü sonuçları nedeniyle mümkün oldu. ”Balenciaga, son yıllarda Kering’in en başarılı markalarından biri haline geldi ve gelirdeki bir milyar euro markayı aştı. geçen yıl. Couture’e dönüşün, evin “geçmişini, bugününü ve geleceğini” hizalamanın bir yolu olduğunu da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.