AVVA 2019 Babalar Günü Koleksiyonu

AVVA İlkbahar Yaz 2019 koleksiyonu, tarzına özen gösteren babalar için seçenekler sunuyor.

Hayatın her anında tarzından ödün vermeyen babalar için koleksiyonda yer alan kısa kollu trikolar, marin desenli polo yaka t-shirtler ve keten gömlekler Akdeniz stilini şehre taşıyor. Sezonun ruhunu yansıtan lacivert, beyaz, indigo, haki gibi renklerin bulunduğu koleksiyonda sportif detaylar günün her saatine uyum sağlamayı kolaylaştırıyor.

Trendleri yakından takip eden babalar için sezonun en hit parçaları yaprak desenli bomber ceket, keten pantolonlar ve hakim yaka gömlekler şehirde rahat bir yaz için alternatif öneriler sunarken pastal tonlardaki baskılı polo t-shirtler yaza havasını şehre taşıyor.

AVVA Sports temasında bulunan fermuar detaylı sweatshirtler ve deri detaylı eşofman altları spor görünümden vazgeçemeyen babalar için olmazsa olmazlarından.

AVVA mayolar babanızın yaz aylarında üzerinden çıkarmak istemeyeceği kadar konforlu ve renkli bir başka hediye alternatifi. Canlı ve enerjik renk paletiyle okyanusun zenginliğini gün yüzüne çıkarırken, suyu iten özelliğiyle de kolaylıkla kuruyabiliyor.

Stilleri tamamlayan aksesuarlar da AVVA koleksiyonundaki diğer hediye seçenekleri arasında. %100 deri, yüksek tabanlı ve konforun başrolde olduğu yeni nesil sneaker’lar, püskül detaylı loafer’lar ofis stilini bahar ve yaz aylarına uyarlamak için ideal. Hem pratik hem de cool bir görünüm sunan sırt çantaları ise sezonun en hit parçalarından.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.