Avustralya Orman Yangını Yardım Çabalarına Nasıl Bağış Yapabiliriz

Avustralya şu anda ulus tarihinin en yaygın ve yıkıcı orman yangını salgınlarından birini yaşıyor ve yardım çabalarına bağış yapma fırsatları burada. Avustralya orman yangınlarına nasıl bağış yapacağınızı arıyorsanız , doğrudan itfaiyecilere ve vahşi yaşam kuruluşlarına bağış yapma hakkında ayrıntılar için, ayrıca çabalarının yüzde 100’ünü yardım çabalarına bağışlayan Avustralya merkezli bir yerlere bağışta bulunabillirsiniz;

İtfaiyecilere Bağış
Cephe üzerindeki itfaiyecileri doğrudan desteklemek için, burada Yeni Güney Galler Kırsal İtfaiye ve burada Victoria Ülke İtfaiye Derneği’ne bağışta bulunabilirsiniz .

Yaban Hayatı Yardım Çabalarına Bağış
Orman yangınlarının bir sonucu olarak, Sydney Üniversitesi Eylül ayından bu yana 480 milyondan fazla hayvanın öldüğünü tahmin ediyor. Yeni Güney Galler vahşi yaşam kurbanlarına yardım etmek için, burada NSW Yaban Hayatı Bilgi, Kurtarma ve Eğitim Servisi’ne (WIRES) bağış yapabilirsiniz .

Eylül ayındaki yangınlardan bu yana 2.000’in NSW’de öldüğünden korkulduğu ülkenin koalasını da destekleyebilirsiniz. Port Macquarie Koala Hastanesi’ne yapılan bağışlar, yanmış bölgelerde otomatik içme istasyonları ile ayakta kalan koalalar ve vahşi yaşamı sağlamaya yönelik olacaktır. Şunları yapabilirsiniz buraya Port Macquarie Koala Hastanesi GoFundMe bağışta .

Etkilenenlere Bağış

Kurtuluş Ordusu
Kurtuluş Ordusu, burada bağışlayabileceğiniz orman yangınlarından etkilenen toplulukları desteklemek için bir felaket çağrısı başlattı . Binbaşı Topher Holland Genel Müdür Stratejik Acil Durum ve Afet Yönetimi Genel Müdürü “Ekiplerimiz tahliye edilenlere ve cephe hattı müdahalesine katılanlara yemek sağlıyor ve ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamaya devam edecekler” dedi.

St Vincent De Paul Topluluğu
St Vincent De Paul Derneği, yangınlardan etkilenenlere yiyecek, giyecek, fon ve diğer temel ihtiyaçlar yoluyla hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı olmak için bir orman yangını cazibesi de başlatıyor. Burada çevrimiçi bağış yapabilirsiniz .

Avustralya Kızılhaç
Avustralya Kızılhaçı’na para ile bağış yapmak da bir seçenektir. Ancak yiyecek ve giyecek bağışı tarafından duyuluyor olsalar da, şu anda bu eşyaları kabul edip dağıtacak durumda değiller. Hayırseverlik, “Acil durumlarla ilgili deneyimimiz, mümkün olduğunda para bağışlarının etkilenen toplulukların yakında iyileşmesine yardımcı olduğunu göstermektedir.” Avustralya Kızıl Haçına bağışta bulunabilirsiniz .

Givit
Yangınlardan etkilenenlerin ihtiyaç duyduğu belirli eşyaları bağışlamak isterseniz bunu Givit ile yapabilirsiniz . Yangınlardan kurtulanların tam olarak listelenmesi gereken öğeler listelenir – ya bu öğeleri sağlayabilir ya da parasal bağışlar gönderebilirsiniz (paranın yüzde 100’ü listelenen temel öğeleri satın almak için bağışlanacak).

Foodbank
Ayrıca , Foodbank’a bağışta bulunarak , Doğu Gippsland’daki itfaiyecilere ve etkilenen topluluklara acil durum gıda yardım ve su dağıtımını da destekleyebilirsiniz . Her 1 dolar, ihtiyaç duyan bir kurtulan için iki öğün sağlayacaktır.

GoFundMe
GoFundMe aracılığıyla Victoria Cudgewa ve Mallacoota topluluklarına da bağış yapılabilir .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.