AVON Ultra Ruj Serisi

Maske takmak veya evden çalışmak makyaj rutinlerimizde ruj sürme alışkanlığımızı arka planda bıraksa da Avon Ultra Ruj serisi ile bu alışkanlığımızı geri getirmenin zamanı geldi! Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon’un dünya kadınları tarafından en çok tercih edilen Avon Perfectly Mat Ruj ve Avon True Color Ruj, Avon Ultra Ruj Ailesi’nde güçlerini birleştirdi. Avon Ultra Ruj serisi ile daha yumuşak, pürüzsüz ve nemli dudaklara sahip olmak artık çok kolay.

AVON Ultra Ruj Serisi

Yenilenen Avon Ultra Ruj ile minik bir dokunuşla ruh halinizi dönüştürebilir, daha az bakım gerektiren günlük görünümünüzü canlandırıcı bir deneyime dönüştürebilirsiniz. İçindeki mutlu, cesur ve güzel seni ortaya çıkarmak için artık Ultra Ruj var.

Avon Ulra Mat Ruj

Tüm cilt tonlarına uyum sağlayan zengin renk seçeneklerine sahip Ultra Mat Ruj yenilenen şık tasarımı ve zenginleşen içeriğiyle dikkat çekiyor. Pürüzsüz kadifemsi mat görünüm veren Avon Ultra Mat Ruj, E vitamini, avokado ve susam yağı içeren nemlendirici formülü ile dudakların ihtiyacı olan bakımı kolaylıkla sağlıyor. Yenilenen sivri ucuyla kolay ve kusursuz uygulama imkanı sunan bu seri SPF 15 özelliği ile dudakları güneşin zararlı ışınlarından da koruyor. %100 mat ruj sevenler için 18 farklı renk seçeneği ile gönlünüzü bir kez daha fethedecek.

Yenilenen Formülüyle Nemlendiricili AVON Ultra Kremsi Ruj

Muhteşem kremsi dudakları tercih ediyorsanız dudaklara Avon dudak balm’ı gibi hafif kremsi bir doku bırakan Ultra Kremsi Ruj tam size göre. Canlı ve bakımlı dudakları hedeflerken sivri ucuyla dudakları çerçeveleyerek taşırmadan kolay uygulama imkanı sağlayan ve uzun süreli nemlendiren Avon Ultra Ruj serisinin keyfini çıkarın. Canlı 12 zengin renk seçeneğiyle dudaklarına inanamayacaksın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.