Atasun Optik 2020 yazının trend güneş gözlükleri

Atasun Optik’in birbirinden trend güneş gözlükleri, yüzlerce sayıda seçenek ve herkese hitap eden tasarımlarıyla yazı karşılıyor!

atasun optik
Dünya markalarının birbirinden farklı yüzlerce modelini bir arada sunan Atasun Optik’te yeni sezonun öne çıkan güneş gözlükleri arasında; son zamanlarda herkesin ilgi odağı olan köşeli, hemen her giyim tarzı ile uyum sağlayan yuvarlak, geçmişin esintilerini üzerinde taşımak isteyenler için retro ve daha feminen bir hava yaratan büyük modeller yer alıyor.

 

Her stile uyum sağlayan model ve renk seçeneğiyle öne çıkan Atasun Optik, 2020 yılının trend güneş gözlükleriyle bu yaz da kombinleri bir adım ileriye taşıyor.

Bu yazın trendleri arasında yerini alacak modeller hem spor hem de şık kıyafetlerle uyumu yakalayan yuvarlak, geçmiş yıllardan ilham alan ve sokak modasının tamamlayıcı parçası haline gelen retro, son zamanların favorisi köşeli, zamansız şıklığın öncüsü dikdörtgen ve kare kesimli çerçeveleriyle öne çıkan güneş gözlükleri oluyor.
Sıklıkla tercih edilen metal çerçevelerin yanı sıra son zamanların gözdesi asetat çerçeveli modeller de pastel tonlarıyla sezonun favorisi olacak modelleri arasında yerini alıyor.

atasun optik

Mustang, Osse, Sensaya, Unofficial, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Prive Revaux ve dünyaca ünlü birçok markanın güneş gözlüğü modelleri, Atasun Optik farkıyla yazı renklendiriyor.

Her tarza ve bütçeye uygun güneş gözlüğü modellerine www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.