Atasay Gelin Takı Modelleri

Düğün gününüzde romantik, yalın bir gelinliğiniz de olsa, doğadan ilham alan figürlerle bezenmiş gösterişli bir gelinlik de tercih etseniz, stilinizi tamamlayacak gelinliğinizle bütünleşecek gelin takı modelleri arasından seçiminizi kolaylaştıracağız. Atasay Zirconia from Swarovski taşı kullanarak tasarladığı takıların ışıltısıyla baş döndüreceksiniz.

Atasay Gelin Takı Modelleri

Bu yıl düğünler her zamankinden daha özel. Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyenler nihayet hayatlarının en özel gününü yaşamak üzere:) Bu yılın gelinlik modasında öne çıkan yalın, romantik balon kollar, bahardan esinlenen danteller ya da beyazdan uzaklaşıp pastel tonlara kayan gelinliklerinizi, göz alıcı aksesuarlarla ışıltılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Atasay’ın Zirconia from Swarovski taşı kullanarak bu özel gün için tasarladığı takılar, hem benzersiz parlaklıklarıyla göz kamaştırıyor, hem de sofistike görünümleriyle gelinlerin gönlünü feth ediyor. Mücevherde kendine özgü bir klasman yaratan Zirconia from Swarovski taşıyla bütünleşen küpe, kolye ve bileklikler, düğün gününüzde size benzersiz bir ışıltı kazandıracak.

Atasay Zirconia from Swarovski first quality taşı kullanarak hazırladığı koleksiyonunu yukarıdaki galerimizden  inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.