Arko Nem Değerli Yağlar serisine Shea Yağı eklendi

Arko Nem Değerli Yağlar serisinin yeni varyantı: Shea Yağı 

Türkiye’de tüketiciler tarafından en sevilen, en güvenilen ve en yenilikçi krem markası seçilen Arko Nem’in, çok beğenilen ürünlerinden Değerli Yağlar serisine, Shea Yağı eklendi.

arko nem

Türkiye’nin lider kişisel bakım ve temizlik şirketi Evyap’ın el ve vücut bakım kategorisindeki lider markası Arko Nem, ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. 2018 yılında tüketiciler tarafından kişisel bakım kategorisinde “Türkiye’nin en yenilikçi ürünü” seçilen Arko Nem Değerli Yağlar Serisi’ne son olarak shea yağı varyantı eklendi.

Arko Nem Değerli Yağlar Shea Yağı içerikli el ve vücut kremi; cildinizi nemlendirir, yumuşatır, cilt görünümünün iyileşmesine yardımcı olur. A ve E vitaminleri açısından zengin “Arko Nem Shea Yağı” bakım kremi hızlı emilen formülü sayesinde yağlılık hissi bırakmadan cildinizi nemlendirir, 48 saat nem sağlar.  Son yıllarda tüm dünyada kişisel bakım, kozmetik kategorilerinde öne çıkan shea yağı, değerli yağlar kategorisinde Türkiye’de de trend bir içerik olarak öne çıkıyor.

2018 yılında Hindistan cevizi, avokado ve zeytinyağı varyantları ile lansmanı yapılan Değerli Yağlar serisi, Arko Nem’in el & vücut kremi pazarındaki liderliğini perçinlemişti. Paraben içermeyen ve hızlı emilen formülü ile 48 saat boyunca cildin nemini koruyan Arko Nem Değerli Yağlar Serisi, vegan formülü ile cildi nemlendiriyor; doğal kaynaklı yağlar içeren formülü ile ciltte yağlılık hissi bırakmıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.