Altınyıldız Classics 2020-2021 Sonbahar Kış Erkek Modası

Altınyıldız Classics’in 2020-2021 Sonbahar Kış trendleriyle yeni sezona ısınma turlarına başlamaya hazır mısınız? Günün zamanlarından ilham alan Altınyıldız Classics’in yeni sezon koleksiyonunda konfor ve şıklık ön planda. Altınyıldız Classics’in günün her anına stil sahibi öneriler sunan birbirinden zengin temaları ile yeni sezona ilk bakış…

Siyahtan vazgeçemeyenlerin tarzı “Men Of Black

Kurtarıcı renkler arasında yer alan siyah, yılın her mevsiminde cool bir tavır sergilerken ne giyeceğine karar veremeyen erkeklerin de imdadına yetişiyor. Altınyıldız Classics’in siyah tonlarının inanılmaz ahengini bir araya getirdiği sweatshirt modellerinden her tarz pantolon ve ceketlere kadar uzanan Men Of Black kapsül koleksiyonu, siyahtan vazgeçemeyen tarz sahibi erkekler için…

Everday” ile yaratıcılığınız konuşsun

Yaratıcılığın konuştuğu, özgün stil “Everday”, günün her saatinde tüm parçaları özgürce kullanabilme fırsatı sunuyor. Altınyıldız Classics’in kış kombinlerinin olmazsa olmazı kalın örgü kazakları her stile kolayca uyum sağlıyor. Altınyıldız Classics’in soft ve elegan kadife pantolanları, asil duruşu ve yumuşak dokusuyla kışın soğunu ısıtmaya hazır. Yeni sezonda birbirinden iddialı parçalarla kürkleri bir araya getiren Altınyıldız Classics’in yakası kürklü montları, renkleri ve kesimleriyle yeni sezonda güncellenerek ihtişamını ikiye katlıyor. Kapüşonlu sportif tarzda ceketlerden jogger pantolonlara, triko ceketlerden sweatshirtler ve kareli gömleklere kadar trend parçalarla günün ritmine rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz.

City Rythms” ile şehrin ritmini yakalayın!

Modern ve şehirli stilden ofis stiline uzanan tasarımların yer aldığı “City Rythms” ile erkekler, kendilerini en şık şekilde şehrin ritminde buluyor. Sonbahar-Kış sezonlarının olmazsa olmazları Altınyıldız Classics pardesü, mont ve paltoları kalitesiyle yıllardır öne çıkan takım elbiseleri en şık şekilde tamamlıyor. Non-iron gömleklerden nano takım elbiselere yoğun iş temposunun şık ve pratik kurtarıcıları, şehir stilindeki etkisini yeni sezonda da devam ettiriyor.

Dynamic” ile Özgür hafta sonu

Klişelerden sıkılıp hafta sonları özgür giyinmeyi sevenler için Altınyıldız Classics’in spor şıklıktaki sezonun trend parçalarını bir araya getirdiği eşofman ve sweatshirt modelleri, sokağın ritmine ayak uydurmanızı sağlıyor.

“360˚” rahatlık

Stilden ödün vermeden rahatlığı ön plana çıkaran ve şehir yaşantısına yeni bir soluk getiren Altınyıldız Classics’in 360˚ koleksiyonunda yer alan pantolon, gömlek ve ceketler gün boyu hareket özgürlüğü sunuyor. Sezonda koleksiyona yeni katılan 360˚ kapüşonlu blazer ceketler, genç, dinamik ve iddialı bir görünüm sunuyor.

Tasarım kadar fonksiyona da önem veren Altınyıldız Classics, en son teknoloji ile geliştirdiği inovatif ürünleriyle erkeklerin hayatını yeni sezonda da kolaylaştırmaya devam ediyor. İşiniz gereği sürekli takım elbise giyiyorsanız, kolay kırışmayan özel kumaşı sayesinde ütü problemini azaltan, en önemlisi su ve leke tutmayan dokusu ile Nano Takım Elbise rahatlığı mutlaka sizin için… Kolay kırışmayan ve ütü gerektirmeyen özel kumaşı sayesinde Non-Iron gömleklerle gün boyu şık görünmeniz oldukça kolay.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.