Adidas Gucci Koleksiyonu 7 Haziran’da piyasaya sürülecek

Spor giyim devi Adidas, 7 Haziran’da Gucci ile merakla beklenen işbirliğini, koleksiyondan ilk görünümlerin piyasaya sürüleceğini doğruladı.İki markanın en tanınmış kodlarını birleştiren işbirliği, ilk olarak Şubat ayında Milano Moda Haftası sırasında Gucci tarafından podyumda sergilendi ve hazır giyim ve aksesuarları kapsıyor.

Gucci’nin yaratıcı yönetmeni Alessandro Michele tarafından tasarlanan Adidas x Gucci, retro spor giyim silüetlerini hatırlatıyor. Kapsülde eşofmanlar, tişörtler, tulumlar, şortlar, ceketler, elbiseler, hırkalar, bowling gömlekleri, pololar, etekler, yelekler ve Adidas‘ın ikonik üç şeritli motifi ve Adidas Originals‘ın İtalyan moda evinin yonca amblemi ile harmanlanmış yonca amblemi yer alıyor.

Çizgisini Gucci‘nin kırmızı ve yeşil Web’i ile karıştırıyor, örneğin bir bacağında Adidas imzası bulunan eşofman pantolonları, diğeri ise moda etiketinin iyi bilinen amblemi ile tanımlanıyor. Eşofman aynı zamanda koleksiyonun ana odak noktalarından biri. Michele, kadınlar için şort ve jogger pantolonlar veya erkekler için kloş pantolonlar ve bir bowling gömleği ile farklı şekillerde yeniden tasavvur ediyor.

Ayakkabılar için Gucci, hem erkekler hem de kadınlar için ünlü Adidas Gazelle spor ayakkabı modeli kendi yorumunu sunarken, Gucci‘nin Horsebit loafer’ları Adidas Three Stripes tarafından vurgulanan kırmızı ve yeşil Web ile deri veya süet olarak sunulacak.

İki marka da işbirliği için çantaları hibrit hale getirdi. Gucci Horsebit 1955 crossbody ve çanta Adidas Trefoil ile yeniden tasarlandı ve Adidas bowling çantasına da bir İtalyan makyajı verildi. Bagaj kategorisinde ayrıca küçük ve büyük spor çantalar ile ters yazılışı Adidas Trefoil ve ‘Gucci‘ ile süslenmiş kamera çantaları da yer alıyor.

Ayrıca koleksiyon, deri veya Adidas x Gucci logolu GG monogramlı golf çantaları ve koleksiyonun ayırt edici paletini ve desenlerini içeren renkli şemsiyelerin tanıtımını görüyor.

Koleksiyon ayrıca polyester, pamuk ve viskon dahil olmak üzere “geleceğin bilincinde olan malzeme üretimleri” ile hazırlanmış çok sayıda stil ile her iki markanın da inovasyon ve sürdürülebilirlik hedeflerine bağlılığını yansıtacak şekilde tasarlandı. Hatta kısmen Econyl rejenere naylondan yapılmış logo ağırlıklı beyzbol şapkaları ve kanvas şapkalar bile var.

Adidas x Gucci, 7 Haziran’da seçkin Gucci mağazalarında, özel açılır pencerelerde ve Gucci.com’da ve Adidas Confirmed uygulamasında çevrimiçi olarak piyasaya sürülecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.