2022 İlkbahar Yaz Modası: Sarının Gücü

2022 İlkbahar Yaz Sarı Renk Modası

2022 İlkbahar Yaz modasının rengi özellikle sarı olacak gibi görünüyor. Sarı renk kıyafetler çok çeşitli stiller içinde kullanılıyor, minimalist kıyafetler, feminen detaylar veya dokulu kumaşların tümü 2022 yaz modasında moralleri yükselterek neşeli ve pozitif duyguları yansıtıyor.

2022 İlkbahar Yaz Modası: Sarının Gücü

sarı renk

Pantone‘un ‘Patlamış Mısır’ rengi 2022 Yaz moda renklerinden biri olarak seçilen yumuşak, tereyağlı bir sarıdır. Alexander McQueen‘in defilesinde kolsuz, büstiyer bir bilek boyu elbiseyle, Max Mara defilesinde ise palto üzerinde sarı rengi kullandı. Bu kremsi sarı renk, gelecek sezon için kesinlikle etrafta dolaşıyor.

Yumuşak sarı tonlar 2022’ye damgasını vuracak olsa da, koleksiyonlarda daha parlak tonlar da görüldü. Pantone’un ‘Kırılgan Spout’u neon sarısı ve elma yeşili arasında duruyor. David Koma gölgede spor yapan birkaç silüetinde ve Etro bunu erkek giyim şovunda tonlu bir görünüm yaratmak için kullandığını görüyoruz. Acne Studios da canlı bir sarı seçti ve kontrastlarla oynayarak şeffaf bir renkle sarı rengini eşleştirdi. Alexandre Vauthier‘de, tüylü topuklu ayakkabılarla parlak sarı aksesuarlar kullanıldı.

sarı renk

Günlük gardıroplarımıza biraz ışıltılı bir pozitiflik katarak, iç çamaşırı ve ev giyim koleksiyonlarında da sarı rengi oldukça fazla göreceğiz. 2022 Erkek giyim koleksiyonlarında;  Paul Smith ve Jil Sander‘ın da bulunduğu sarı parçaları da tanıttı. Sarı renk hem cinsiyetsiz hem de nötr bir renk.  Chanel sarı rengi mini etek ve kısa blazer ile açık sarı bir tüvit takımıyla, Dior ise ceket ile parlak bir A-line elbiseyi sergiledi, Prada ise her ikisini de sundu.

Neon sarısı veya daha az doygun bir renk tonu olsun, önümüzdeki yaz gardıroplarımıza neşe ve pozitiflik katacağına şüphe yok 🙂

sarı renk

MODAHABER.COM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.