2022 İlkbahar Tommy Hilfiger Koleksiyonu

Tommy Hilfiger, Grammy ödüllü, Golden Globe ve Emmy adayı sanatçı Anthony Ramos’un rol aldığı İlkbahar 2022 “Make Your Move” marka kampanyasını duyurdu. 2022 İlkbahar Tommy Hilfiger Koleksiyonu’ndan modern stilleri Anthony Ramos’un müzik ve pop kültür dünyasıyla canlı şekillerde çarpıştıran kampanyada ikonik parçalar yeni yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Global kampanya, 15 Mart 2022 gününden itibaren Tommy Hilfiger’ın tüm sosyal medya kanallarında yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca seçili TOMMY HILFIGER amiral mağazalarında gösterilerek öne çıkarılacak. Mağaza vitrinlerinde yer alacak bir kare kodla Instagram’da dans hareketleri sergileyen ve hayranları fotoğraf çekmeye ve sosyal kanallarında paylaşmaya davet eden artırılmış gerçeklik mankenleri etkinleştirilecek. Kampanyaya farklı bir boyut kazandırmak için nisan ayında TikTok’ta bir #MoveWithTommy çalışması gerçekleştirilecek. #MoveWithTommy ile markanın hayranları ve dostları Grammy adayı Amerikalı Rap sanatçısı Ludacris’in “Stand Up” şarkısı eşliğinde “Modern Prep” yorumlarını sergileyebilecek. “Stand Up” şarkısı, ilkbahar kampanyası boyunca tüm video materyallerinde, özel sosyal medya aktivitelerinde ve markanın Facebook, Instagram, TikTok, YouTube ve Snapchat dahil tüm dijital reklam platformlarında kullanılacak.

“Koleksiyonda en ince detaylarına kadar hayat verdiğimiz ikonik prep marka mirasımızı yeni tasarımlarla sunuyoruz” diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “Moda benim için daima bireyselliği ve öz ifadeyi kutlama niteliğinde olmuştur. Anthony Ramos’un da yaptığı her işte teşvik ettiği bu iki özelliği kampanyanın merkezinde konumlandırıyoruz. Bu mesajı dünya genelindeki hayranlarımıza ulaştırmak için modern teknolojiden her yönüyle yararlanıyoruz. Make Your Move diyerek onları harekete geçmeye davet etmenin heyecanını yaşıyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.