2021 Yazına Damga Vuracak 5 Parfüm

Tüm gün kullanmayı seveceğiniz 5 parfüm önerimiz

Hem gündüz hem de gece kullanmanız için ideal olan bir dizi yeni parfüm, çiçek, narenciye ve odunsu notaların taze kokularını sunuyor, baştan çıkarıcı ve siizi hayaller dünyasına taşıyor. Dahası, bu şık tasarımlı şişeler, diğer favori ürünlerinizin yanında makyaj rafınıza oldukça şık duracaklardır. .

Byredo , Tom Ford , Louis Vuitton ve daha fazlasından eau de parfum dahil olmak üzere sezonun en iyi koku lansmanlarından 5 tanesini sizin için derledik;

Byredo parfum

Byredo son çıkardığı parfüm: Huş ağacı, Karışık Duyguların temelini oluştururken, mate ve frenk üzümü notaları ile menekşe yaprakları ile harmanlanmış siyah çay, güçlü ve unutulmaz kokuyu tamamlar.

Louis Vuitton Parfüm

Fransız Maison’un parfüm koleksiyonuna yeni kokusu, Louis Vuitton Parfüm Jacques Cavallier Belletrud taze, temiz ve canlandırıcı kokular keyifli kokusu yarattı. Plajda geçirilen güneşli bir günün duygularını çağrıştıran koku, kekik, biberiye ve pembe biber gibi otların bir karışımı ile Japon yuzu ve neroli’nin narenciye notalarını birleştiriyor.

Diptyque Orphéon eau de parfum Diptik

Diptyque Orpheon eau de parfum Diptik , odunsu ve çiçeksi notaların mükemmel dengesini sunan şehvetli bir koku. Ilık tonka fasulyesi, sedir, yasemin ve ardıç meyveleri ile karıştırılarak bu sofistike, hafif baharatlı kokusu muhteşem.

Valentino Donna Yellow Dream parfüm

Şişedeki çiçek buketi gibi, Valentino Donna Yellow Dream parfümü, İtalyan limonunun, beyaz misklerin ve gül özünün canlı notaları ile karakterize edilen uzun ömürlü bir koku. Rockstud ile süslenmiş şeffaf şişesinden görüldüğü gibi parfümün canlı sarı görünümü, kokunun kendisi kadar çekici.

Tom Ford Tubereuse Nue parfüm

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Tom Ford Tubereuse Nue parfümü, çiçek kokularından hoşlananlar için bir başka harika seçenek. “Gecenin Hanımı” lakaplı bir yakın çiçek açan sümbülteberin yanı sıra yasemin, baharatlı akigalawood ve Timut biberi bu baştan çıkarıcı kokunun temel notalarını oluşturuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.