2020 İlkbahar Yaz Modası

2020 İlkbahar Yaz trendleri bu sezon hiç olmadığı kadar cesur. Mini şortlardan, yataktan sokağa terfi olan seksapeli yüksek tasarımlara 2020 İlkbahar Yaz sezonunun öne çıkan trenleri;

Önümüzdeki sezon için seksapeliteyi merkeze koyan tasarımcılar, iç giyim parçalarını dışa taşımaya oldukça kararlı. Slip elbiselerin sokağı keşfiyle başlayan trend yolculuğuna, iç çamaşırı, sütyen ve korseler de eklenince yataktan sokağa transfer döneminde tüm ekip bir arada.

Moda literatürüne ‘wrap’ olarak geçen kıvrımlı kumaşların tarihi aslında oldukça eskilere dayanıyor. En azından Yunanlılara kadar. Vücudu rastgele sarmalayıp Helenistik silüetlere çağrışım yapan tasarımlar, düzensiz duruşlarıyla geçmişten gelmesine rağmen modern bir görünüm sergiliyor.

Kese kağıdı bellerden, ispanyol paçalara pantolonun devam eden evrimi uzun bir hikaye. En iyisi siz 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda kısa kesin ve evrensel olarak kabul gören şortlardan yardım alın. İstediğiniz şekilde yürüyebilmeniz, koşabilmeniz, dans edebilmeniz ya da sadece hareket edebilmeniz için bol miktarda alan sağlayan kısa pantolonlar için gardırobunuzda yer açın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.