10 yaş daha genç görünen bir cilt İçin

Yıllara meydan okuyun

Fransa’daki eczanelerde yaşlanma karşıtı ürünler ve bakım yağları katerorisinde bir numara olmamızı sağlayan uzmanlığımızı yansıtan Nuxe Super Serum, en ileri yeşil teknolojinin faydalarını ilk kez bir araya getiriyor: Parçalara ayrılmış botanik yağların %100 mikro akışkan enkapsülasyonu. Bu yenilik, binlerce botanik altın kürecik ile aşılanmış doğal hiyalüronik asit içeren benzersiz, temiz formülünün temelini oluşturuyor. Her yaştan tüm kadınlar için üstün performans ve kullanım keyfi sunan bir doğal konsantre: 10 yaş daha genç görünen bir cilt için sizlerle.

Nuxe Super Serum, silikon kullanım ihtiyacını ortadan kaldıran, devrim niteliğinde yeşil bir teknik olan %100 doğal mikro akışkan enkapsülasyon tekniğini ilk kez bakım ürünlerinden birinde kullandı. Bu teknikle parçalarına ayrılmış botanik yağlar, botanik altın inciler formunda, doğal hyalüronik asit ile bir serum bazında, tek tek hassas bir şekilde aşılanmış binlerce mikro kürecik şeklinde doğal olarak kapsüllenir.

İzole edilen ve uygulamaya kadar korunan olan bu iki aşama, bileşenlerin tam gücünü muhafaza etmelerine ve daha etkili olmalarına yardımcı oluyor, böylece ürün cildin yüzey katmanlarına derinlemesine nüfuz ediyor. Ürün cilt ile temasta benzersiz bir duyusal deneyim sağlıyor: Serum dokusunun ferahlatıcı hissi, cilt üzerinde kutsal bir biçimde eriyen botanik yağların mikro küreciklerinin ipeksi hissiyle tamamlanıyor.

Mikro küreciklerin kalbinde özenle korunan koku, uygulama sırasında hafif, taze ve botanik notalarını açığa çıkarır. Canlandırıcı bir öz gibi, ciltle temas halinde aşamalı olarak gelişir. Üst notası, etkisi nane ile bir miktar artırılmış olan galbanum bitkisinin hışırtılı yapraklarını anımsatıyor. Kalbinde, ipeksi yapraklarla bir çiçek resmigeçidi (ıhlamur, gül ve menekşe) ilerler. Misk kokulu tabanın rahatlatıcı hissi, nihayet cildi kadife bir okşama gibi sarar.

Nuxe Super Serum, 10 yaş daha genç görünen bir cilt için gençlik mekanizmalarını harekete geçirir. Etkileyiciliği, üç boyutlu mikro dermis kullanılan ileri teknoloji ile değerlendirilmiştir. Bu yenilikçi model, cildin işleyişinin gerçekçi bir şekilde taklit edilmesini sağlamak için 10.000’den fazla hücreden oluşur. Yapılan araştırmada, tedavi edilmemiş bir mikro dermis, 10 yıl daha yaşlı bir mikro dermis ile karşılaştırıldı (tedavi edilmemiş, sonra Nuxe Super Serum ile tedavi edilmiş.) Nuxe Super Serum’un vegan formülü, tümü son derece güçlü ve özenle seçilmiş %95 doğal kaynaklı bileşenler içeriyor.

Doğal hiyalüronik asit

Bu hyalüronik asit, biyoçeşitliliğe saygı duyan botanik bir biyoteknolojik süreç olan bitkilerin fermantasyonu ile elde edilir. 24 saat sonra, gençlik mekanizmalarını uyarmak için cildin derinliklerine nüfuz eder.

– Parçalarına ayrılmış botanik yağlar

Doğal, silikonsuz bir teknik kullanılarak tek tek kapsüllenirler. En değerli yağ asitlerinden bir seçki ile yeniden birleştirildikten sonra cilt ile mükemmel bir yakınlık sağlarlar.

Nuxe Super Serum Fiyatı: 650 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.