Yengeç Burcunda Dolunay

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Haftaya Pazartesi gecesi saat 02:48’de Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkileri ile başlayacağız. Bu Dolunaya Güneş Plüton ile yapacağı kavuşum eşlik edecek bir takım zorlayıcı açılar söz konusu. Gökyüzü bizi yıkarak bir değişime zorluyor. Pazartesi günü Jüpiter’in Kraliyet Yıldızlarından Güney’in gözcüsü Fomalhaut ile kavuşumu sebebiyle Dolunay’ın olumsuz etkileri biraz yumuşayacaktır. Fomalhaut aynı zamanda şifacılık üzerine haber getiren bir yıldızdır. İyileştirici bir etkisi vardır. Aynı zamanda spiritüel çalışmalar Astroloji ve enerji çalışmalarını da desteklemektedir. 26 Ocağa kadar bu etki devam edecek. Haritasında Fomalhaut Yıldızı aktif olanlar bu dönemde çok şanslılar. Haftanın en hareketli günü Salı günü finansal piyasalar da epeyce hareketlenmeler olacak. Haftanın en güzel günü Pazar günü Güneş Merkür’ün tam kalbinde olacak. Konuştuğumuz şeylere çok dikkat etmeliyiz. Kelimelerimizin çekim gücü çok yoğun olacak. Dua etmek, meditasyon yapmak 1 gün öncesinde dağınık düzensiz olan her şeyi temizlemek ve düzenlemek için çok doğru zamanlar…

Sonuçta Merkür ve Venüs retrosunda olduğumuzu unutmayalım. Geçmişte var olan süre gelen işlerimizi tamamlamak için bu haftayı değerlendirebiliriz.

Mucize ve sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta kısır döngüden kurtulmak için iş yapış şeklinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda ev değişikliği veya tadilat yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara baskı yapmaktan kaçınmalısınız. Bolca sosyalleşeceğiniz bir hafta olacak…

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Mesleki kariyerinizin yükselişte olacağı bir haftaya başlıyoruz. Fakat iş arkadaşlarınızla münakaşaya girmemeye çatışmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Kendinizi geliştirmeye yönelik yeni eğitimlere başlamak için çok doğru zamanlar…

İkizler ve Yükselen İkizler;

Maddi varlıklar finansal konuların gündeminizde olacağı bir hafta. Ailevi konularla alakalı ani beklenmedik para harcamak zorunda kalabilirsiniz bu da sizin üzerinizde baskıya sebep olabilir. Perşembe gününden sonra Yurt dışı bağlantılı işlerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile bitirilmesi gereken her ne varsa bitirme konusunda gökyüzü sizi zorlayacak. Duygusal olarak hassas bir dönemdesiniz. Kendi değerinizin farkında olup, hayata daha güçlü bakmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta iş hayatınızda arkanızdan çevrilen dolapları öğreneceğinizden biraz gergin ve huysuz olabilirsiniz. Bu dönemde kimseyle özel hiçbir şeyinizi paylaşmayın. Kontrol manyaklığını bırakıp kabuğunuza çekilmenizde fayda var. Baş ağrılarına dikkat…

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Yakın arkadaşlarınız ve dostluklarınızda kontrolcü ve aşırı kıskançlık nedeniyle çekişmeli tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar biraz sivri dilli olmaktan kaçınmalısınız.  Perşembe gününden sonra iş ve kariyer planlarınızı odağınıza alıp haftayı güzel bir şekilde kapatabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

İkili ilişkilerinde sorun yaşayan Teraziler Pazar günü çok rahat bir şekilde çözümleyebileceksiniz. Perşembe gününe kadar iş hayatınızla ilgili bir takım gerilimler yaşayacak, Perşembe gününden sonra aşk ve hobileriniz ön planda olacak. Çok daha keyifle geçecek.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Yurt dışına yerleşmek isteyen Akrep burçları Ay düğümlerinin burcunuza geçmesi ile artık karar verme zamanı gökyüzü sizi destekliyor. Evlenmek isteyen Akrepler kararlarını netleştirecekler.  Bu hafta biraz agresif olabilirsiniz sakin kalmakta fayda var.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta ödemeler faturalar borçlar gündeminizde olacak. Üzerinizde biraz baskı hissedebilirsiniz. Çalışmak üretmek ve iş konularında meşgul olmak size çok iyi gelecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta evlilik ve ortaklıklar konularında hassas olabilirsiniz. Para ile ilgili hızlı bir akış olacak hayatınızda özellikle 1 ay boyunca. Partnerinizden baskı görebilirsiniz biraz sakin kalmakta fayda var.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta psikolojinizi çok yüksek tutmanız gereken bir hafta olacak. Perşembe gününden sonra kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Mide sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta çocuklar ve aşk konularında gündeminiz olacak. Bebek isteyen Balıklar için sürpriz bebek haberleri alabilirsiniz. Karşınıza sürpriz aşklar da çıkabilir flört edin ama Venüs retrosu bitene kadar yeni bir ilişkiye başlamak için uygun değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.