Venüs Retrosu Bitiyor Merkür Retrosu Devam Ediyor

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Haftaya Pazartesi Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile başlıyoruz. 6 Marta kadar Mars Oğlak burcunda kalacak. Gündemimizde daha çok iş hayatımız sorumluluklarımız gibi ciddiyet içeren konular olacak. Venüs retrosu 29 Ocakta bitiyor fakat Merkür retrosu halen devam ediyor dikkatli olmakta fayda var. Haftanın en kritik günü Cumartesi günü çünkü Merkür Plüton kavuşumu gerçekleşecek. Bu da iletişim dilimizin yıkıcı ve kırıcı olabileceğini gösteriyor. Merkür’ün retroda olması sebebi ile de teknolojik aletlerde bozulmalar ve iletişimsel konularda sonlanmalar olabileceğini gösteriyor. 6 Şubattan sonra estetik operasyonlar için doğru bir sürece gireceğiz. 6 Şubatta Merkür retrosu bitiyor.

 

Mucize ve sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta iş hayatınızda çok güçlü bir konumda olacaksınız. Bir yandan mücadele edip diğer taraftan mücadele ettiğiniz konularda başarıya ulaşacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Yurt dışı, yabancılar, eğitim öğrenim ve iletişim konularında zorlayıcı bir hafta sizleri bekliyor. Mücadele gücünüz çok yüksek olacak. Hedef koyup, hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda stratejik davranırsanız çok başarılı olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta gündeminizde başkalarından elde ettiğimiz gelirler, miras, nafaka ve kredi konuları olacak. Zaman zaman zorluklarla da karşılaşsanız yinede süreç tamamen lehinize sonuçlanacak. Ev almak için adım atmak isteyeceğiniz bir hafta

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

İlişkiler ortaklıklar ve anlaşmalar sözleşmeler konularında çok güçlü olacağınız bir hafta. Karşınıza ne sorun çıkarsa çıksın çözebilecek gücü evren size veriyor

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta sağlığınız ve iş yoğunluğunuzdan dolayı gerginlikten uzak durmalısınız. Ateşli hastalıklar ve dişlerinize çok dikkat edin, hassas olacaksınız. Birlikte çalışacağınız kişilerle olumlu ilişkileriniz olacak.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bebek isteyen başak burçları 6 Marta kadar gökyüzü sizi çok destekliyor olacak. Aşk hayatınızda tutkunuz artacak. Finansal konularda akıllı risk alırsanız güzel paralar kazanabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta ailevi konular ve ev yuva konuları gündeminizde olacak. Taşınmak isteyebilir veya bunun için harekete geçebilirsiniz. Ev kazalarına dikkat etmeniz gereken bir hafta.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta zihniniz çok iyi çalışacak. Birçok fikir ve proje üretebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Araç arızası yaşayabilirsiniz aracınızın bakımını yaptırmadan yola çıkmayın

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta maddi konular daha çok gündeminizde olacak. Gereksiz riskler almaktan kaçınmalısınız. 6 Marta kadar giderleriniz de artabilir ama gelirleriniz kesin artacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta cazibeniz çok yerinde olacak. Hedef koyma ve gerçekleştirme konusunda Mars çok güzel destek verecek. Sadece alınganlık ve agresiflik yapmamaya gayret edin.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta gizli düşmanlıklara açık bir haftadasınız. Arkanızdan dönen dolapları öğrenecek ve herkese güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Cilt temizliğinize çok dikkat etmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta gelirinizi artırma konusunda hedef koyacak ve harekete geçerek başarılı olacaksınız. 6 Marta kadar çıkarcı kişiler ak kara ortaya çıkacak fakat bu durum sizi hiç etkilemeyecek.

 

Astrolog Melda Parsak Videoları için TIKLAYINIZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.