Toyota’dan Dünya Engelliler Gününe Destek

Toyota 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü, Özel Sporcularla birlikte“Engelleri Aşma Günü”ne dönüştürüyor..

TOYOTA’NIN DESTEKLEDİĞİ ÖZEL OLİMPİYATLAR KARMA BASKETBOL TAKIMI BERLİN YOLUNDA SON VİRAJA GİRDİ

Berlin’de düzenlenecek 2023 Özel Olimpiyat Oyunları’na, Toyota’nın sponsorluğunda katılacak olan Türkiye Özel Olimpiyatlar Karma Basketbol Takımları için seçme niteliği taşıyan gelişim programının ilk 100 günü başarıyla tamamlandı.  Bu kapsamda; Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları ile birlikte Toyota Türkiye çalışanlarının “partner sporcu” olarak katıldığı bir turnuva düzenlendi. Ataşehir Athletic Performance Center salonunda gerçekleştirilen turnuvada bir araya gelen özel sporculara ve partner sporcu olarak turnuvada yer alan Toyota Türkiye çalışanlarına madalyaları verildi.

“Engelleri Aşma Günü”

“Mobilsen Özgürsün” mottosu ve “İmkansız Yok” sloganıyla herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya gerçekleştirmeyi hedefleyen Toyota, Özel Olimpiyatlar Karma Basketbol takımlarının aylardır farklı şehirlerde süren antremanlarına destek olarak onların imkansızı başarma hikayesine ortak oldu. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü “Engelleri Aşma Günü”ne dönüştürmeyi hedefleyen Toyota, özel sporcuların bu ilham verici başarı hikayesini aktarmak için özel olarak hazırladığı videosunu tüm dijital mecralarda yayına sundu. Özel sporcular, yer aldıkları videoda, sporun gücüyle imkansıza meydan okuyarak engelleri aşmanın mümkün olduğunun altını çizdiler. Hedefe odaklanan özel sporcular, her geçen gün kendilerini geliştirerek başarıya ulaşmanın heyecanını yansıttılar.

Toyota çalışanları da sahada

Tüm 100 günlük süreç boyunca takımların yanında olan Toyota Türkiye çalışanları da final antrenmanı için takımla birlikte sahaya çıktı ve partner oyuncu olarak onlara katıldı. Büyük bir heyecan ve mutluluk duyduklarını belirten Toyota Türkiye çalışanları “Bu gençlerimiz 100 gün boyunca çabaladılar ve imkansız yok dediler. Buna şahitlik etmek çok ilham vericiydi. Toyata’nın sponsor olduğu Berlin Özel Olimpiyatları’ndan da ülkemizi temsil edecek olmaları gurur verici” dediler.

Berlin yolunda emin adımlarla

Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımları, 17-25 Haziran 2023 tarihlerinde Berlin’de düzenlenecek Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil etmek için Haziran ayından bu yana antrenman yapıyor. Böylelikle hareket becerilerini geliştirerek daha fazla özgüven kazanan sporcular, Berlin öncesi bu önemli turnuva için hazırlıklarını sürdürdüler. Dünya Engelliler Günü’nü “Engelleri Aşma Günü” ilan eden Toyota, hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelleri Aşma videosuyla da toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratma konusunu da bir kez daha gündeme getirmiş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.