Suzuki Vitara 4×4’te Kredi Fırsatı

Suzuki Vitara 4×4 SUV modeli, %0.99 faizli kredi fırsatıyla otomobil almak isteyenlere araba kredisi imkanı sunuyor.

Suzuki SUV modeli Vitara için avantajlı kampanyası, 100 bin TL’ye 12 ay boyunca %0.99 faiz oranlı kredi ile sahip olabilirsiniz. Yeni Viti ara 4 × 4 üstün güvenlik teknolojisi chef renk seçenekleri yüksek donanım seviyesi ve verimli yakıt tüketimi ve Yeni Vitara 4×4 üstün güvenlik teknolojisi, renk seçenekleri, yüksek donanım seviyesi, verimli yakıt tüketimi ve ALLGRIP 4WD dört tekerlekten çekiş sistemiyle şehir içi kullanıcılarının bütün beklentilerini karşılıyor.

yeni suziki vitara

Suziki Vitara da 4,2 inç büyüklüğündeki renkli LCD yol bilgisayarı, 10,1 inç Multimedya ekran hız sabitleme sisteminin entegre edildiği konforlu direksiyonu, Adaptif Hız Sabitleme yani ACC, Geri dönüş kamerası, arka çapraz trafik uyarısı, yedi adet hava yastığı, ön ve arka park sensörleri ve Geri dönüş kamerası, arka çapraz trafik uyarısı, yedi adet hava yastığı, ön ve arka park sensörleri ve ESP yani elektronik dengeleme programı gibi sürüşü keyifli hale getiren konforu araç hakimiyetini sağlayan donanım özellikleri yer alıyor.

yeni suziki vitara

Yeni Suziki Vitara da yolcu koltukları katlandığında 710 litre yükleme hacmi bulunuyor.

Yeni Suziki Vitara, otomatik klima, panoramik sunroof ve ön orta kol Dayaması gibi özellikleri ile muhteşem SUV konforunu yaşamanızı sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.