SKODA VISION 7S konseptiyle ilgili ilk görselini paylaştı

SKODA Yeni Tasarım Dilinden İpuçları Vermeye Başladı

SKODA yeni tasarım dilini göstermeye hazırlanıyor. Her zamankinden daha dinamik bir tasarım temasıyla ortaya çıkacak olan Çek marka, yeni tasarımı temsil eden SKODA VISION 7S konseptiyle ilgili ilk görselini paylaştı.

Tamamen yeni, çok yönlü bir kabin mimarisi üzerine geliştirilen SKODA VISION 7S, yedi kişilik oturma kapasitesiyle dikkat çekiyor. Sürdürülebilir materyallerle minimalist bir kabine imza atılırken, yeni tasarım teması dijital teknolojilerin çok daha sezgisel ve kolay olarak kullanılmasını sağlıyor.

Yeni tasarım dilinin ilk konsept aracı SKODA VISION 7S tamamen elektrikli olmanın getirdiği birçok avantajın kullanılmasını da sağlıyor. Üç koltuk sırasına sahip araçta ŠKODA’nın eşsiz imzası haline gelen Akılcı Çözümler de kendisini gösteriyor.

skoda vision 7s

Yenilikçi detaylarla yüksek fonksiyonellik

Yeni VISION 7S konsept aracın kabininde, simetrik bir tasarımın yanı sıra kapılara kadar uzanan geniş ve yatay ön konsol genişlik hissini daha da artırıyor. Dokunsal kontroller pratik kullanımı destekleyecek şekilde adapte edilirken yeni tasarlanmış direksiyon da sürüşü kolaylaştırıyor. Entegre çocuk koltuğu, bir araçtaki en güvenli yer olan orta konsolda bulunuyor. Ön koltukların sırtlıkları, ikinci ve üçüncü sıradaki yolcular için multimedya cihazları için tutucularla donatıldı ve buralara entegre edilen sırt çantalarına yer verildi.

Kabinde dinlenme ve sürüş modu

SKODA VISION 7S’in geniş kabini sürüş ve dinlenme olmak üzere iki farklı modda kullanılabiliyor. Sürüş modunda, tüm kontroller ideal konumlarına ayarlanıyor ve sürüş sırasında ilgili tüm bilgileri görüntülemek için merkezi dokunmatik ekran dikey olarak hizalanıyor.

Dinlenme modu ise araç şarj olurken veya dinlenmek için durulduğunda etkinleştirilebiliyor. Bu modda direksiyon ve gösterge paneli öne doğru kayıyor. Böylece birinci ve ikinci sıra koltuklar için daha rahat bir oturma pozisyonu ayarlanabiliyor. ŠKODA’nın göstereceği yeni tasarım dili, markanın sağlamlık, fonksiyonellik ve özgün değerleri temel alınarak evrimleştiriliyor.

Yüce Auto

* ŠKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto bir Yüce – Doğuş Otomotiv ortaklığıdır.

* Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Grubu, otomotiv sektöründe 60 yılı aşan bir geçmişe sahiptir.

*  Otomobil Distribütörleri Derneği’nin de kurucusu olan Orhan Yüce, aynı zamanda derneğin 2010 yılına kadar “Onursal Başkan”lığını da yapmıştır.

* Yüce Auto, ISO 9001 ve VW Grup TÜV kalite yönetimi sertifikalarına sahiptir.

* Yüce Auto A.Ş. Türkiye genelinde 47 Yetkili Satış & Servis, 6 Yetkili Servis ve Yedek Parça Satış Noktası ile hizmet vermektedir.

* 2020 yılında 24 bin 175 araç teslim eden Yüce Auto, bu adetle %4.0 pazar payı elde etmiştir.

* 2019 yılında ŠKODA Distribütörleri arasında Satış Sonrası Hizmetler dalında yılın ithalatçısı ödülünü almıştır.

 

ŠKODA Auto

* 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın en eski otomobil üreticileri arasında yer alan ŠKODA, 1895’te üretimine önce bisiklet ve motosikletle başladı.

* ŠKODA, 16 Nisan 1991 tarihinden itibaren bir Volkswagen Group markasıdır.

* Marka, bugün dünya çapında 10 farklı modelin üretim ve satışını gerçekleştiriyor: CITIGO iV, FABIA, RAPID, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ ve ENYAQ iV

* 2020 yılında ŠKODA, dünya çapında 1 milyonun üzerinde araç teslimatı gerçekleştirdi.

* 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ve 2020’de bir takvim yılı içerisinde 1 milyondan fazla araç satan Skoda tarihinde bir rekor kırdı.

* ŠKODA Auto, 100’ün üzerinde pazarda yer alırken, dünya çapında 42 binin üzerinde kişi istihdam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.