Şans bolluk bereket gezeni Jüpiter 29 Aralıkta Balık Burcunda

Astrolog Melda Parsak ile Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Haftaya yılın son Satürn Uranüs karesinin enerjisi ile başlıyoruz. Artık son demlerini yaşamamıza rağmen kendi özgürlüğümüzü kısıtlanmış ve kendimizi baskı altında hissedebiliriz. 29 Aralıkta gerçekleşecek Merkür Venüs kavuşumuna Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi eşlik edecek her ne kadar Güneş Chiron karesi de olsa 29 Aralık bu haftanın en güzel, en şanslı, en neşeli günlerinden. 30 Aralık ise Mars Satürn arasında yaşanacak kontak ile çok güzel olumlu şans fırsatlar kapınızda olacak. Bir yandan da diyaloglarınızda kendinizi çok hırslı ifade edebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmeniz gerekiyor.

31 Aralık gecesi kalabalıklara çok karışmamaya dikkat edin. Salgın tehlikesi halen etkin…

Seneye gökyüzünde oluşacak harika açılarla umutla, ani gelişecek kadersel şans ve fırsatlarla gireceğiz. 1 Ocakta gökyüzü muhteşem…

2 Ocakta Oğlak burcunda bir Yeniay gerçekleşecek aynı gün de Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile iletişimde genel anlamda biraz rahatlamaya başlayacağız. Enerjimizin de yükseleceği bu Yeni Ay yeni seneye güzel bir etki ile girmemizi sağlayacak…

Mucize ve sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta Jüpiterin Balık burcuna geçmesi ile yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışına yerleşme kararları veya sağlık konularında bir takım şans fırsatlar gündeminizde olacak. Psikolojik alanınızda yaşamış olduğunuz zorlanmalar gökyüzünde iyimser hava ile evrenin size koruma sağlayacağını gösteriyor. Bu da şu anlama geliyor neyi gerçekten ister ve dua /meditasyon neyi gerçekten doğru isterseniz 29 Aralıktan sonra gökyüzü sizin isteklerinizi gerçekleştirmek için hazır ve nazır bekliyor olacak…

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta Sosyal çevrenizden, dost ve arkadaşlarınızdan büyük şans ve fırsatların ortaya çıkacağı bir hafta olacak sizler için sevgili Boğalar… Artık hayata daha iyimser bakabileceksiniz. İş ortamınızda ise size maddi manevi destek olacak yeni çalışma arkadaşları ile tanışabilir maddi imkanlarınızı iyileştirme konusunda şans ve fırsatları kendinize çekebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Kariyer, kariyer, kariyer … Hızlı yükselişlere olan başlangıçlar, kariyerde büyük fırsatlar ve şanslar bu hafta kapıda. Toplumsal statü ve itibarınız yükselecek. Eskiden çok çaba sarfedip gerçekleştirdiğiniz şeyler gökyüzü tarafından önünüze kırmızı tepsi ile sunulacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Bu hafta yurt dışı ve eğitim öğrenim konularında bir takım şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Jüpiterin 9.evinize girmesiyle ticari ve bireysel anlamda seyahatler hukuk yüksek eğitim konularıyla ilgili yarım bıraktığınız şeyleri tamamlama enerjisi var. Enerjiniz yükseliyor 

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta ve 11 Mayısa kadar bolluk bereket şans gezegeni olan Jüpiter borçlar, krediler, miraslar ve ortaklaşa kazanılan paralarla alakalı büyük fırsatları ortaya koyacak. Maddi açıdan ciddi bir rahatlama dönemine giriyorsunuz. Kredi çekmek isteyenler için 29 Aralıktan sonra zorlanmadan işleriniz tıkır tıkır gidecektir sadece haritanızda Merkür Retro değil ise Retro zamanlarına dikkat edin.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bu haftadan 11 Mayısa kadar Jüpiter evlilik, ortaklık ikili ilişkilerle alakalı çok güzel bir döneme giriyor olacaksınız. Ortaklı işlerde ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bekar olan Başak burçları için bu dönemde hayatınızın aşkı ile tanışıp evlilik kararı alabilirsiniz. 4 şubattan sonrası karar vermek için çok daha uygun olacaktır. Jüpiter sizi her türlü düşmanlıklardan koruyacaktır.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Sağlıkta şifalanma dönemi 29 Aralıktan sonra başlıyor olacak. Kronik rahatsızlığı olup, son 2 aydır çok zorlanan Teraziler 11 Mayısa kadar şifalanma dönemine gireceksiniz kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Günlük rutin işlerle alakalı üzerinizdeki tembelliği atacak çok daha enerjik olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

29 Aralıkta Jüpiter’in aşk evinize girmesi ile son 12 yılın en şanslı dönemi sizler için başlıyor olacak. Kısmetleriniz artacak olup, çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçları için 11 Mayısa kadar bebek haberi alabilirsiniz. Yatırım yapmak için gerekli para size gelecek çok kısmetli bir döneme giriyor olacaksınız.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta uzun zamandır şehir veya ülke değiştirmek isteyen Yaylar için 29 Aralıktan sonra büyük fırsatlar karşılarına çıkacaktır. Aile büyüklerinden bu konularda destek alabilir, ev sahibi olmak ev değiştirmek isteyen Yaylar kolaylıkla bu konularda gökyüzünden destek alacaklardır. Geleceğe yönelik hedef ve planlama yapmak için en doğru zamanlar

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

29 Aralıktan itibaren 3.evinize giriş yapan Jüpiter teknoloji sosyal medya ve yazarlık konularında sizleri destekleyecek. Araba sahibi olmak isteyen Oğlaklar 11 Mayısa kadar kolaylıkla sahip olacaklardır. Yabancı dil öğrenmek isteyen Oğlaklar şuan tam zamanı. Kısa seyahatler yapmak çokça fırsat çıkacaktır karşınıza

Kova ve Yükselen Kovalar;

29 Aralıktan itibaren 2.evinize giren Jüpiter 11 Mayısa kadar maddi kaynaklarınızı bollaştırıp bereketlendirecek şans ve talih özellikle para konularında sizden yana olacaktır. Uzun zamandır maddi sıkıntılar çeken bir Kova burcu iseniz siz istemeseniz bile para size akacak. İş ve kariyer anlamında da bir takım şanslı bol paralı iş değişikliği yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar;

29 Aralıktan 11 Mayısa kadar burcunuza girecek olan Jüpiter para eğitim yayıncılık konularında Güneşinizi parlatacak. Bu dönemler kilo almaya çok meyilli olacaksınız, Jüpiter sizi tembelliğe sevk edebilir. Ama yeni başlangıçlar yeni işler ikili ilişkiler konularında her ne isterseniz evren size kolaylıkla verecektir. Sevgi ve mucizeler sizden yana olsun.

Astrolog Melda Parsak videoları için tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.