Nasıl İyi Bir Sevgili Olunur

Karşılıklı saygı çok önemli
İlişkiyi bitiren en önemli etkenlerden biri saygısızlıktır. Özellikle uzun süreli ilişkilerde zaman geçtikçe belirginleşen saygı duymama problemi, ilişkiyi bitirebilir. Her zaman mutlu bir beraberlik istiyorsanız, hem onun size, hem de sizin ona saygı duymanız şart. Her iki tarafında kabul ettiği ve onayladığı kurallar ilişkilerde çiftlere nefes aldırır.

İlişkiyi canlı tutmak için anlayış gösterin
İlişki içinde birbirinizden farklı olduğunuzu hatırlamanız ve buna göre davranmanız gerekir. Onu değiştirmek yerine olduğu gibi kabullenerek anlayış göstermek birçok problemin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Destek ve denge
İlişki bir alış-veriş süreci olduğu için alma-verme dengesini iyi kurmanız gerekir. Sadece bir tarafın yıpranmaması için bu dengeyi iyi kurmalısınız. Eşler hem maddi, hem de manevi olarak birbirlerine destek verip denge sağlayabilirse ilişkilerini ayakta tutmaları kolay olur.

Birlikte kaliteli vakit geçirmek
Beraber mutlu olduğunuz zamanlar yaratmak ve o andan keyif almak ilişkinizi güçlendirmek için birebirdir.

İlişkiyi canlı tutmak için daima dürüst olun
Ona karşı her zaman dürüst olmak ve onun da size karşı aynı tutum içinde olmasını istemek yapacağınız en doğru hareketlerden biridir. Ayrıca açık olmanız onunla açıkça konuşmanız ve kırıldığınız, darıldığınız şeyleri belli etmeniz, problemlerin büyümesini engeller.

İlişkiyi canlı tutmak için cinsel uyum önemli
Bir ilişkiyi devam ettiren en büyük etkenlerden biri de cinsel uyumdur. Onunla ne kadar uyumlu olduğunuzu ve uyumlu olmak için neler yapabileceğinizi araştırın. Yatakta iyi vakit geçiren ve tatmin olan çiftler araştırmalara göre daha mutlu ve huzurlu bir ilişki sürüyor.

Birlikte karar verin
Yaşamsal olarak önemli kararları birlikte almanız, ilişkinizin güven içinde büyümesine neden olacaktır.

Tartışırken sözlere dikkat edin
Sinirlendiğinizde ve kırıldığınızda kullandığınız kelimelere dikkat edin. Sinirle ağzınızdan çıkan bir kelime ilişkinizin derinden sarsılmasına neden olabilir. Onun için mutlaka öfkenizi kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.