Erkek Arkadaşınız İlişkinizi Neden Saklıyor?

Bir ilişki yaşıyorsunuz fakat erkek arkadaşınız bunu herkesten gizliyor. Bunun nedenini merak ediyor ve bir o kadar da üzülüyorsunuz. Davranışına anlam veremediğiniz erkek arkadaşınızın kendince bir çok nedeni olabilir. Biz de bu nedenleri sizin için bir araya getirdik. Peki ya hangisi?

1. Henüz ortak arkadaşlarının bundan haberdar olmasını istemiyor
Çoğu erkek, başkalarının fikirlerinden rahatsız olmak istemez. Bir çiftin ortak arkadaşları söz konusu olduğunda, ilişkide her iki partneri de rahatsız edebilecek özel şeyler hakkında birçok soru sormaya başlayabilirler.Durumla başa çıkmanın en iyi yolu sabırlı olmak ve kimseye ilişkiden bahsetmeden önce bir süre beklemek ve işler daha ciddi hale geldiğinde bunu duyurmaktır.

2. Ailesinin onayından endişe ediyor
Geleneksel bir aileden geliyorsa veya kiminle çıkması gerektiği konusunda çok kesin fikirleri olan ebeveynleri varsa, onlara ilişkiden bahsetmeden önce beklemek isteyebilir. Bu durumlarda iletişim anahtardır: Aileye yaklaşmanın doğru yolunu bulmaya ve vizyonlarını anlamaya çalışın.

3. Duygularından emin değil
Özellikle duygular ve yeni ilişkiler söz konusu olduğunda erkekler de kadınlar kadar güvensiz olabilir. Dünyaya duyurmadan önce olayların nereye gittiğini görmek isteyebilir. Zaman anahtardır: Yakında bunun gerçek aşk olup olmadığını anlayacaktır.

4. Başka bir ilişkiyi yeni bitirdi
Durum böyleyse, ilişkiyi gizli tutmak istemesinin birden fazla özel nedeni olabilir: Ayrıldıkları için eski sevgilisinin duygularını incitmek istemiyor, yeni kız arkadaşını bu eski sevgilinin olumsuzluklarından korumak istiyor ya da hala eski sevgilisini düşlüyor olabilir.

5. Arkadaş grubundan birinin ona karşı hisleri olabilir
Bu, bir erkeğin grup dengesini bozmamak ya da arkadaşına çok fazla zarar vermemek için bir ilişki hakkında daha özel olmayı istemesinin bir nedeni olabilir. İlişki ciddiyse, zamanı geldiğinde tüm arkadaşlarına açık olacak ve herhangi bir sorun çıkmayacaktır.

6. Başkalarının bu konudaki fikirlerini duymak istemiyor
İlişkiyi yürütmenin en iyi yolunun gereksiz konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmak olduğunu düşünürler. Bu nedenle, mahremiyet onun için bu kadar önemliyse; belki de yapılacak doğru şey sadece yakın arkadaşlara ve aile üyelerine söylemek olacaktır. Ama yakın arkadaşlarına ve aile üyelerine söylemekten de kaçınıyorsa bir sonraki seçenek doğru cevap olabilir.

7. Ya da hayatında başka birileri vardır.
Dikkat edin çok eşli bir erkekle birliktesiniz diyebiliriz. Acı ama bu da bir seçenek. Erkek arkadaşınız sadece sizi saklamakla kalmıyor dışarıda ya da bir ortamda da sizinle olmak istemiyorsa haklı olarak bunu da düşünebilirsiniz. Size tavsiyemiz koşarak uzaklaşın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.