Mudo Concept 2021 Sonbahar Kış koleksiyonu

Mudo Concept’in tasarıma yön veren özgün seçimlerinden oluşan Mudo Concept 2021 Sonbahar Kış koleksiyonu ile evinizin ruhu değişecek. Yine Yeniden Yenilen Mesajıyla Mudo Concept evinizi yeniliğe davet ediyor. Siz de Mudo Concept’i ziyaret ederek evinizin konseptini tamamlayabilirsiniz.

Mudo Concept

Mobilya ve Tüm Ürünlerde Avantajlı Kampanyalar

Ev ve yaşam ürünlerinde ilhamını doğallıktan alan Mudo Concept mutfaklarınızı daha da keyifli hale getirecek yemek takımları ve sofra ürünlerine, kusursuz tamamlayıcı dekorasyon ürünlerinden evinizin dekoruna eşlik edecek aydınlatmalara, sonbaharın renklerini taşıyan ev tekstili ürünlerinden banyo ürünlerine kadar binlerce çeşit ürün ile evlere sonbahar ruhunu getiriyor.

Mudo Concept

Sezonun benzersiz tasarımları ile öne çıkan konforlu modüler koltuklarından Mars ve Tiffany sadece birkaç modülle her alanda istenilen oturum şekli yaratıyor. Üstelik göz kamaştırıcı fark renk seçenekleri ile benzersiz kombinler yapma imkanı sağlıyor. Bırakın siz evinize değil, eviniz size uysun.

Mudo Concept

Mudo Concept İndirim

Evinizde yeniliğe büyük avantajlar ile sahip olun! Tüm koltuklarda net %25 indirim, ahşap mobilyalarda 2.ürüne ekstra %25 indirim sizi bekliyor. Üstelik harcadıkça 4.000 TL’ye kadar indirim kazandıran barem kampanyasına ek tüm mobilyalarda nakit veya tek çekimde ek indirim fırsatları ile evinizi yenilemenin tam zamanı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.