Merkür Balık Burcuna Geçiyor

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Perşembe günü Merkürün Balık burcuna geçiyor olması. 27 Marta kadar da Balık burcunda olacak. Bir yandan Venüs ve Marsta dün Kova burcuna geçtiler. Toplumsal olaylar konusunda çok duyarlı olacağımız bir yandan da vicdanımızı çok yoklayacağımız bir haftadan geçicez. Kova gibi düşünüp Balık gibi konuşacağız.

Haftanın en güzel günü Pazar günü Güneş Neptün kavuşumu olacak. Duygularımızın ve yaratıcılığımızın çok yoğun olduğu bir hafta sonu yaşayacağız.

Sevgi ve mucize sizinle olsun…

Astrolog Melda Parsak İle Haftalık Burç Yorumları

 

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta arkanızdan dönen dolapların karşınıza çıkacağı bir hafta. Hiçbir sırrınızı kimse ile paylaşmamalısınız. Bir yandan da spiritüel çalışmalar yapmak için doğru bir haftadasınız. İlahi adaletin bu hafta tecelli ettiğini göreceksiniz. Yeniayda aldığınız kararların uygulama zamanı

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta Ay ve Uranüsün desteği size kalıcı işler yaptırabilir. Değişik orijinal fikirlere çok açık bir haftada olacaksınız. Kariyerinizde olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta. Bu hafta düşüncelerinizi toparlamakta biraz zorlanabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Perşembe gününden itibaren iş hayatınızla alakalı olumlu bir sürece gireceksiniz.  Bu hafta hislerinize güvenin sürpriz haberler alabilir yeni projelere adım atabilirsiniz. Kalabalık gruplara girip çokça kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz. Hedeflerinize doğru adım adım ilerleyeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Perşembe gününden itibaren parasal konularda bir takım olumlu gelişmeler yaşamanız çok olası. Farkındalığınız yüksek hisleriniz kuvvetli olacak bu hafta. Ekonomik kaygılarınızdan kurtulun ve geleceğe güvenin

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bir süredir tıkanık olan yaratıcılığınız yöneticisi olduğunuz Güneş’in Neptünle kavuşması sonucunda açılacak ve gücünüz/ özgüveniniz artıyor. Miras ve ödemelerle ilgili de olumlu gelişmeler olacak hayatınızda ekonomik alanda olumlu bir sürece giriyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bu hafta evlilik ve ortaklı işler konusunda planlar yapacağınız bir haftadasınız. Ciddi ilişkilere adım atabilir evlilik teklifi alabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı konularında hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta uzun zamandır üzerinizde oluşan baskıdan bir anda kurtulacağınız bir döneme gireceksiniz. Neşenizi geri kazanacak bir şifalanma dönemine gireceksiniz. Toksik bir ilişkiniz varsa artık buna son vermenin zamanı geldi elbette ilerlemek ve iyileşmek için

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta aşk hayatınızda iyileştirici ve olumlu rüzgarlar esecek. Dargınlıklara son vereceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ani kararlar almamaya dikkat etmeniz gereken bir hafta. Aşk hayatınızda yeni bir sayfa açma ihtimaliniz çok yüksek olacak

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz yükseliş gerçekleşebilir. Emeklerinizin karşılığını alma zamanı geldi. Aşk hayatında ise sosyal medyadan biriyle tanışabilir sürpriz bir aşka başlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bir takım olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Parasal ve hukuksal konularda eskiden gelen sıkıntılarınız çözümlenecek size ait olan size geri gelecektir. Kısa seyahatlere çıkabilir kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Çok yakında burcunuzda gerçekleşecek Saturn Mars kavuşumundan önce mevcut işlerinizin üzerinden geçmeli dikkatlice kontrol etmelisiniz. Hayatınıza ve kendinize daha fazla vakit ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Baskılara mobinglere karşı tarafınızı kendinizden yana seçmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Hayat amacınız netleşecek gücünüz ve fikirlerinizin çok kuvvetli olacağı bir döneme gireceksiniz. Bu zamana kadar yaşadığınız olumsuzlukların size verilen bir mesaj olduğunu unutmayarak hareket etmenizde fayda var. Hayat sizi hayallerinizin gerçekleşmesine hazırlıyor.

Astrolog Melda Parsak İle Haftalık Burç Yorumları için tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.