Kova burcunda Yeni Ay yeni kapılar açıyor

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Bu haftaya damgasını vuran gökyüzü olayı 1 Şubatta saat 08:45’te gerçekleşecek olan Kova Yeni ayı Uranüsten biraz zorlayıcı açılar alsa da bir yandan Jüpiterden ve Neptünden destekler alacak. Bu Yeniaydaki en büyük handikap Saturn’un de işin içinde olması. Bu sefer Saturn yolumuzu açacak. 4 Şubatta saat 22:04’te gerçekleşecek  Güneş Saturn kavuşumunda kendimizi çok güçlü hissedeceğiz. Çünkü enerjimizi gösteren Marsın Jüpiterle saat 16:37’de çok güzel bir etkileşimi olacak şans ve fırsatlar hafta sonuna dek bizden yana…

Merkürde bu hafta 4 şubattan itibaren retrodan çıkıyor Cumadan itibaren iletişimimizde de güçlenmeler olacaktır.

 

Mucize ve sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta odağınızda daha çok kariyer konuları olacak ve parasal anlamda da Yeniayla beraber ani beklenmedik ciddi anlamda gelirleriniz artacak. Psikolojik açıdan da kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta sizin de odağınızda iş kariyer konuları var, çok şanslı olacağınız bir hafta ani beklenmedik para girişleri söz konusu olabilir. Sadece geçmişten gelen yaralarınızın yeniden yüz üstüne çıkması durumu olabilir. Pozitife odaklanıp pozitifte kalırsanız her şey çok güzel olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta gündeminizde sosyalleşme dostluklar arkadaşlar gezmeler tozmalar olacak. Merkür halen retroda olduğu için istediğiniz şeyleri gerçekleştirme konusunda cumartesiden sonra harekete geçebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda şans ve fırsatlar sizleri bekliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Bu hafta Kova burcunda olacak Yeniay mental açıdan çok kuvvetleneceğinizi gösteriyor. Ama arkanızdan çevrilen dolapları ani beklenmedik bir şekilde öğrenme potansiyeliniz var. Kendinizi baskı altında hissedebillirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta para konusunda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Gündelik yaşantıda zorluklar çekebilirsiniz ani beklenmedik para çıkışları olabilir. Ortak yada eşinizle karar noktasına gelebilirsiniz ama bu sizin tamamen hayrınıza olacak.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bebek isteyen Başak burçları için etkiler halen devam ediyor. 6 Marta kadar da devam edecek. Bir yandan da eş partner konularında çok şanslı ve kıymetli vakitler geçireceğiniz bir hafta bu Yeniay size çok iyi gelecek

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta Yeniayla birlikte enerjiniz inanılmaz yükseliyor. Ani beklenmedik iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Ama acele etmeyin önümüzdeki hafta karar vermek için çok daha uygun olacak. Tembellik bitti artık çalışma zamanı

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta odağınızda kariyerinizi nasıl yükseltebileceğiniz ve bu anlamda nasıl hareket etmeliyim konuları var. Uzun ve kalıcı iş teklifleri alabilir yada uzun süredir üzerinde çalıştığınız teklif veya projeden ve olumlu dönüşler alabilirsiniz. İş fırsatlarına pozitif yönde karar verebilirsiniz gökyüzü çok destekliyor sizi.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta kendiniz üzerinde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Psikolojik açıdan da çok kuvvetli olacağınız için alacağınız kararlar tamamen doğru olacak. İletişiminiz çok kuvvetlenecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta spiritüel konular daha çok gündeminizde olacak. Ani beklenmedik para çıkışları söz konusu olabilir veya bir malınızı elden çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Ama duygusal açıdan çok kuvvetli olacak her türlü zorluğun üstesinden rahatlıkla geleceksiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta gündeminizde maddi finansal konular olacak. Anlık maddi zorlanmalarınız olsa da çok kısa sürecek.  Hafta genelinde inişli çıkışlı bir grafik sergilesenizde uzun vadede çok başarılı işlere imza atacaksınız.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta estetik operasyon yapma konusunda büyük istek duyabilirsiniz. Bu hafta araştırıp önümüzdeki haftadan itibaren randevu alabilirsiniz. Yeniayla beraber güzelleşeceksiniz.

 

Astolog Melda Parsak Videoları için TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.