Kartepe Alex Village Life Otel

Kartepe’nin muhteşem köy yaşantısı, organik tarım ve orman içinde bölgenin en güzel köşesini süsleyen Alex Village Life modern, otantik köy yaşantısını tek katlı mimarisi sımsıcak konforu profesyonel ekibi ile unutulmaz bir tatil için doğa ve kayak severleri bekliyoruz. 12 Ay hizmet veren otelimiz dört mevsimin ayrı güzelliklerini sunan cömert doğası ile yazın serinlemek kışın kayak keyfi, ilk baharda doğanın uyanışını son baharda doğanın yedi rengini yaşamaya İstanbul’dan yalnızca 1 saat uzaklıkta doğanın senfonisini dinlemeye sizleri davet ediyoruz.

3 adet ailelerimiz için suit oda, 8 adet standart balkonlu oda 15 adet standart toplam 26 odamız bulunmaktadır. Konaklama dışında alakart olarak kahvaltı ve yemek hizmetimiz bulunmaktadır.Toplu rezervasyonlarda indirim uygulanmaktadır. Tesisimize evcil hayvan kabul edilir. Kahvaltımız serpme olup odalarımız oda ve kahvaltı olarak sunulur.

Otelimiz Kartepe Kayak merkezine 10KM Sukaypark ve Seka parka 2KM Maşukiye’ye 3KM Sapanca’ya10KM uzaklıktadır. Tesisimize yakın mesafelerde Türkiye’nin en büyük cam terası, atv, ata binme ve zipline, su kayağı, hayvan bahçesi, kayak merkezi, şelale ve trekking parkuru gibi çeşitli aktivitelerini yapabileceğiniz yerlerin merkezindedir

Alex Village Life

Alex Village Life’ın hikayesi 1990’lı yıllarda Türkiye’de ve Uluslararası platformlarda dansör olarak üstün başarılara imza atan ve bir çok ülkede belgeselleri yayınlanan Alex Şahin’in turizm sektöre girmesi ile başlar. 2020 Yılına kadar dans ve sanat hayatının yanı sıra güzellik ve estetik sektöründe tıp merkezlerinde güzellik merkezleri kurmuş, 2018 yılında ise Yalancı isimli bir albüm çalışması ile müzik sektörüne giriş yapmış ve ulusal birçok platformda ve tv kanallarında klipleri uzunca süre yayımlanmıştır.

Menajerlik, organizasyon şirketi ile uluslararası büyük organizasyonlar gerçekleştiren Alex Şahin, 2020 Yılında turizm sektörüne giriş yapmış ve sanat hayatıyla birlikte sürdürmektedir.

Turizm sektörüne giriş yaparken tercihini Turizm merkezlerinden Kartepe’yi tercih etmiş ve Kartepe’ye bağlı Şirinsulhiye bölgesinde butik ve muhteşem güzelliklere sahip oteli satın almıştır. Hayatının vazgeçilmezi ve kliplerinde dahil oynattığı annesi Arife Sultan ile birlikte tamamen buraya yerleşen Alex Şahin, otelin ismini de adı ile köyde yaşam ve hayat anlamı yaşayan “Alex Village Life” olarak belirlemiştir. 2020 Yılında turizm yatırımı ile satın almış olduğu otel’de kendi konsepti ile yeniden tasarım ve düzenleme yapan Alex Şahin bu süreçte mimari olarak dokuya zarar vermeden annesinin adını verdiği ve 100 kişilik ağırlama kapasiteli ve doğal ahşaptan Arife Sultan Şark Köşesi’nin yanı sıra şömine ve dinlenme odası, teras, cafe ile restaurant kısımlarının yanı sıra doğa dostu hayvanlar için kümes barınaklarını da hizmete kazandırmıştır. Ayrıca otel’de açık hava’da tercih edecek misafirleri için açık havada duş, şezlong, salıncak ile yeşil ile donatılmış geniş bir bahçeyi de kendi tarzına göre bu süreçte otele kazandırmıştır.

Alex Village Life doğaya ve onların gerçek sahibi hayvanlara saygılı hizmet anlayışı ile tüm doğa sporları severlerini Kartepe’de ağırlayamaya hazır olarak misafirlerini ve tatil severlerini beklemektedir.

Alex Village Life Otel

www.alexvillagelife.com

Şirinsulhiye mahallesi kadem sok no 31/A Kartepe / Kocaeli

Rezervasyon: +90 (535) 977 88 95

Kartepe Alex Village Life Otel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.