Kanyon İyi Yaşam Günleri 5 – 18 Ekim tarihleri arasında

Kanyon İyi Yaşam Günleri adı altında yaptığı alışveriş konseptini 5 ile 18 Ekim tarihleri arasında, tüm moda markalarını bir araya getiriyor.

Kanyon İyi Yaşam Günleri, 2020 yılının sonuna kadar farklı konseptlerde devam edecek. Back to İstanbul’da birçok markayı bir araya getiren Kanyon, bu kez de 5 – 18 Ekim tarihleri arasında “İyi Yaşam Günleri” konseptinde muhteşem markalar yer alacak!

İyi Yaşam Günleri

İyi Yaşam Günleri” alışveriş tutkunlarının kendilerini mutlu hissetmeleri için Kanyon da moda şöleni yaşanacak.

Kombucha 2200’de doğal yiyecekler, baharat ve egzotik çaylar, Chado da dünya lezzetleri birbirinden farklı çaylarıyla, organik gıda, kişisel bakım ve gıda takviyeleri dünyanın her yerinden gelen aromatik çaylarla, The Life Co da  organik ve doğal gıda, Habit te bol lifli sağlıklı yiyeceklerle, Rawsome de glutensiz kuruyemiş ve meyve barları, ev aksesuarları, koku, mum ve vücut bakım ürünleriyle ruhunuza iyi gelen, enerjinizi yenileyen Chakra ve Immunflex, By İzzet, Gurvita, Jojo May, Fropie, Isola Bio, Trio Kuaför, Macropicks, Homemade, Renk Renk Çiçek, Saf to Go, Eczacıbaşı  gibi birçok marka Kanyon da sizleri bekliyor 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.