Özlem Süer Triyanda İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonu

Pandemi döneminde digitalleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul defileleri 12-16 Ekim tarihleri arasında http://www.mbfwistanbul.com üzerinden tasarımcı ve tasarımcı koleksiyonlarını sergileyecek.

Mercedes-Benz, Türk moda tasarımcısı başarılı Özlem Süer‘in meslek hayatındaki 30. yılında,  İlkbahar Yaz 2021 koleksiyonunu “Mercedes-Benz presents Özlem Süer” ismiyle sunulacak. Mercedes-Benz,  Özlem Süer‘in 30. yılında tasarımcının modaya yaklaşımını, kariyeri boyunca yaşadıklarını, ilham kaynaklarını konu olan bir film projesi ile sunulacak.

14 Ekim Çarşamba günü saat 20:30’da http://www.mbfwistanbul.com adresinde yayınlanacak olan “Mercedes-Benz presents Özlem Süer” defilesi ile ilgili tasarımcı Özlem Süer “Tasarım gücü ve teknolojiye verdiği önem ile Mercedes-Benz, 30.yılımızı kutladığımız bu dijital performansımızın değer yaratan ilham kaynaklarından biri oldu. Bu ilhamın etkilerini görsel efektlerimizle, koleksiyondaki ritm duygusuyla tüm formlarda bütünsel anlamda görüyoruz.” diyerek Mercedes-Benz’in desteğinin kendileri için ne kadar önemli olduğunu dile getirsi.

Özlem Süer’in Triyanda adını verdiği İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda dekonstrüstivist bir bakış açısını heykelsi siluetlerle sunuyor. Ünlü modacının tasarımlarında siyah, beyaz, gri, altın ve bakır renkleri ön plana çıkıyor.  Mercedes-Benz‘in teknolojisinden yararlanarak insan hareketlerini taklit eden yüksek teknoloji ürünü androidlerle konumlandırılarak yer alacak. Pandemi sonrası yeni dünya düzeninde kadının kendini arayış yolculuğunu anlatan koleksiyon stillerle, dokularla ve formlarla arasındaki zıtlık yer alıyor.

30. yılını kutlayan ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer  moda otoritelerince avant-garde, neo-romantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak yorumlanıyor. Her sezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı birbirinden farklı koleksiyonlarının yanı sıra, farklı düşünceleri  bakış açısı ile uyarladığı sanat enstalasyonları ile Özlem Süer, dünya genelinde solo veya karma düşünceler gerçekleştiriyor. Özlem Süer, 1997 yılından bu yana iki yıl sonrasının renk ve trendlerinin belirlendiği Dünya Renk ve Konsept Birliği INTERCOLOR’da Türkiye’yi Ümit Ünal ile birlikteyer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.