Ev Tekstili En Güzel Anneler Günü Hediyesi

Hayatımızın kahramanı olan annelerimizin yanında olamadığımız ve onların kıymetini daha iyi anladığımız bu günlerde uzaktan da olsa onları mutlu etmenin yollarını arıyoruz. Anneler Günü’nün de yaklaşmasıyla birlikte bu zorlu günlerde annesinin yüzünü gülümsetmek ve kalbine dokunmak isteyenler hediye alternatiflerini incelemeye başlıyor. Ev tekstilinde yenilikçi ve kaliteli tasarımlar yaratan Cotton Box; nevresim takımından yatak örtüsüne, battaniyeden pikeye kadar uzanan geniş ürün çeşitliliği ile birçok hediye seçeneği sağlıyor. www.cottonbox.com.tr web sitesi üzerinden tüm ürünlerini beğeniye sunan marka, evden çıkmadan annesini mutlu etmek isteyenleri birbirinden şık hediye alternatifleriyle buluşturuyor.

cotton box ev tekstili

Geleneksel desenlerden vazgeçemeyen annelere…

Nostaljinin ruhunu en derinlerde hissettiren Alaturca serisi, anneleri eski zamanlara yolcuğa çıkarıyor. Geleneksel desenlerin en şık halini gözler önüne seren nevresim takımları, unutulmaz etnik motiflerden çini desenine ve tarihin tohumuyla filizlenen laleleri yeniden yatak odalarına taşıyor. Turkuaz rengini birbirinden şık desenlerle buluşturan Çeşminaz Turkuaz, özenle işlenen motifleri ve pembe rengiyle hayranlık yaratan Gülçehre Pembe ve zarifliği temsil eden lalenin hayat bulduğu Mahber Mavi ile anneler kendini özel hissediyor.

Yatak odalarında şıklık yaratan yatak örtüleri…

Yatak odası dekorasyonunun vazgeçilmezi yatak örtüleri zariflikleriyle her daim annelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Birbirinden güzel desenleri pastel tonlarla buluşturan Deluxe yatak örtüleri, annelerin hak ettiği şıklığı gözler önüne seriyor. Mint, pembe ve bej gibi renk seçenekleriyle farklı zevklere hitap eden ve her yatak odası dekorasyonuna uyum sağlayan tasarımlar, Anneler Günü için güzel bir hediye seçeneği oluyor.

Rengarenk pikeler, enerji dolu anneler…

Havaların yavaş yavaş ısınmasıyla birlikte annelerin severek kullandıkları rengarenk pike takımları yatak odalarında yerini almaya başlıyor. Turkuaz, yeşil ve fuşya gibi capcanlı renklerle tasarlanan Ponponlu pike setleri, ponpon detaylarıyla annelerin eşsiz enerjisine uyum sağlıyor. Bej, gri, pembe ve indigo gibi renklerle tasarlanan Nature pike takımı ise sade ve zarif görüntüsüyle büyük ilgi görüyor. Yüzde yüz pamuklu kumaşı ve nefes alan dokusu sayesinde konforlu uyku sunan tasarımlar, özellikle yaz akşamlarının vazgeçilmezi oluyor.

Anneler huzurla uyusun diye…

Doğal ham madde kullanımı ve yüzde yüz pamuk içeriğiyle tüketicilerin güvenle tercih ettiği Cotton Box, özel günler için tasarladığı takımlarıyla şık hediye alternatifleri oluşturuyor. Pamuğun doğallığını yatak odalarına taşıyan marka, annelere konforlu ve huzurlu uyku ortamını sağlıyor. Tüm baskı ve boya aşamalarında Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren marka, hava geçirgenliği yüksek olan pamuksu yüzeyiyle alerji riskini de en aza indiriyor. Anneler Günü için birçok ürün grubunda yüzde 35’e varan indirim kampanyası başlatan Cotton Box, en güzel hediyeleri en uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.