Bu Hafta İş ve Aşk Konularında Olumlu Gelişmeler Var

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Bu hafta Çarşamba günü Mars Neptün olumlu açısında yaratıcı enerjiniz yükselecek, Perşembe günü Venüs Neptün olumlu açısı ile iş ve aşk konularında bir takım olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve Cuma günü Merkür Uranüs olumsuz açısı ile haftanın önemli gökyüzü olayları gerçekleşecek. Önemli işlerinizi Cuma gününe bırakmayın mümkünse Çarşamba veya Perşembe gününe çekebilirsiniz. Cuma günü ani beklenmedik iletişim kazaları olabilir.

Genel anlamda yumuşak etkili sakin bir hafta olacak…

Sevgi ve mucize sizinle olsun…

 

Astrolog Melda Parsak ile Haftalık Burç Yorumları

 

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta iş ve kariyer konularında oldukça yaratıcı bir hafta olacak sizler için. Yaptığınız işlerden güzel paralar elde edebilirsiniz. Riskli yatırım yapmamaya dikkat edin. Sosyal çevrenizle Cuma günü biraz gerilebilirsiniz sakin kalmakta fayda var

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta yurt dışı, uzaklar ve eğitim konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan fazla yakınlaşmak isteyenler karşınıza çıkabilir. Ortaklı işler ve parasal konularda Cuma günü biraz gerilebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta krediler, borçlar ve hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızın çok daha iyi olması adına harekete geçebilirsiniz. Öğrenci iseniz ve Cuma günü bir sınavınız varsa tatsız geçebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Bu hafta partneri olanlar için keyifli vakitler geçirebilirsiniz olmayanlar ise yeni ve kalıcı bir aşka başlayabilirsiniz. Cuma günü iş ve kariyer konularında biraz gerilebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta iş düzen gündelik yaşam ve sağlık konularında hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Hareketli bir hafta olacak sizler için. Özellikle Cuma günü riskli finansal yatırımlar yapmaktan kaçının.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bu hafta yeni aşk ve yeni iş konularında olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren konularda çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı biraz daha sabırlı olmalısınız.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta ev yuva konularında olumlu gelişmeler olacak taşınmak isteyen Teraziler evlerini taşıyıp değiştirebilirler. Gayrimenkul alım satımı için çok doğru bir haftadasınız.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta kardeşler kuzenler yakın akrabalarınız ile olumlu keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Küçük seyahatlere çıkabilirsiniz. İş ile ilgili yeni şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta maddi kaynaklarınızı iyileştirme daha fazla nasıl para kazanırım diye birçok yeni fikri gerçekleştirme şansınız ortaya çıkacak. Yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin gerilebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta iş ve aşk konularında oldukça olumlu bir haftadasınız. Yeni iş bağlantıları kurabilir yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Estetik operasyonlar için uygun bir zamandasınız.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir kişilerin özellikle iş arkadaşlarınızdan birilerinin sizi çekemediği ortaya çıkabilir. Maddi yatırımlarınızı kimseyle paylaşmazsanız kazancınızda ciddi yükselişler olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta yakın arkadaşlarınızdan birisinin size olan ilgisini öğrenebilirsiniz. Hayata son derece pozitif bakacaksınız. Kalabalık arkadaş gruplarıyla bir araya gelebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.