Apple iOS 14 Gizlilik Özellikleri Neler

Apple iOS 14 ile çıkardığı yeni gizlilik özellikleri önümüzdeki yıl geçerli olmaya başlayacak. Apple iOS 14 ile çıkardığı yeni gizlilik özellikleri önümüzdeki yıl geçerli olmaya başlayacak. Apple iOS 14 ile kullanıcıların cihaz kimliklerini takip etme ve üçüncü taraflarla paylaşmak için yeni bir düzenleme ile onay alma sorumluluğuna uygulama geliştiricilerine aktardı. 

Reklam verenlerin Apple iOS 14 gizlilik değişiklikleri hakkında bilmesi gereken her şeyi iOS uygulamalarında Mey’de satın alımlarına nasıl yaklaşacağını anlatmak için bir webinar düzenledi. 

Önümüzdeki yıl 2021 yılında mobil ölçümleme değişikliklerinden etkilenecek. Burada reklamcıların veya pazarlamacıların yanıtlaması gereken en büyük sorun, bu değişikliklerle karşı karşıya kaldıklarında, verimli ve uygun reklam harcamalarını sürdürebilmek için nelere ihtiyaçları olacakları. 

Gizlilik Apple’ın en önem verdiği özelliği çünkü Apple gezileri ne kadar önem verirse daha fazla tüketici Apple cihazlarını satın almaya devam edecek.  Bu nedenle Apple aslında hem tüketici değerlerine hem de Kendi iş önceliklerini önem verdiğini bizlere gösteriyor.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.