14 Şubat Sevgililer gününde Merkür Kova burcunda

Bu hafta Çarşamba günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. 14 Şubat Sevgililer gününde Merkür Kova burcuna giriyor ve Dolunayın etkisi mevcut. Egomuz yüksek olabilir, kendimizi gösterme arzumuz çok artacak. Sahne sanatları, oyunculuk ve eğlence mekanları ön plana çıkabilir. Borsa ve spekülatif işlemler de gündemimizde olacak.

Ülke liderleri ve patronlar çokça konuşulacak. Hırsızlıklar, skandallar ve iftiralar ortaya çıkabilir.

Haftanın en güzel günü 18 Şubat Cuma günü Güneş Balık burcuna giriyor Jüpiter ve Uranüs arasında çok güzel bir fırsat açısı var. Ani şans ve fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Yeni bir iş aşk yada yeni bir sürece girmek için çok doğru bir hafta…

Pozitif düşünün istikrarlı hareket edin bolca çalışın mucizeler sizinle olsun…

Astrolog Melda Parsak ile Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta gündeminizde Yurt Dışı ve eğitim konuları olacak. Marsın Venüsle kavuşumundan ötürü yeni kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Parasal anlamda yeni kalıcı işler bağlayabilirsiniz. Huzurlu bir hafta geçireceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta enerjik sevgi dolu bir hafta sizi bekliyor. Yeni bir eğitime başlamak için çok doğru zamanlar. Estetik güzellik konularında da gökyüzü sizi destekliyor. Aşk ve para sizden yana…

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta gündeminizde kariyer ve iş hayatınız olacak. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kadersel açıdan çok olumlu pozitif gelişmeler olacak Dolunayla birlikte…

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Bu hafta ev ve yuva konularında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. İşyerinizde agresif olmaktan kaçının. İş değişikliği yapabilirsiniz. Haftanın en güzel günü sizler için Pazartesi günü

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta psikolojik açıdan bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek.  Bu dolunay sizi olumsuz etkileyebilir. Trafik ve ev kazalarına dikkat…

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Bu hafta iş ve kariyer konularında değişim söz konusu olabilir. Bu değişim size güç verecek. Duygusal açıdan aile ve ebeveynlerinize kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta tutkulu bir aşka başlayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle alakalı gökyüzü sizi çok destekliyor. Enerjiniz çok yükseliyor.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta Çarşamba gününden sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. İş ve kariyer konularında bir takım zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz Çarşambadan sonra olayları kontrol altına alıp olumluya çevireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Haftanın en şanslı burçlarından Yaylar… Çok şanslı bolluk dolu bir çok fırsatın karşınıza çıkacağı bir haftadasınız. İş ve kariyer konularında olumlu ani beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta odağınızda iş ve kariyer konuları var. Ani beklenmedik işler bağlayabilir, hedeflerinizi gerçekleştirme konularında gökyüzü sizi destekliyor olacak.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta psikolojik olarak çok kuvvetli bir haftada olacaksınız. Haftanın en şanslı burçlarından bir diğeri de Kova burçları. Ani beklenmedik şans ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çok iyimser ve pozitif bir hafta geçireceksiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Burcunuz yönetici olan Venüs ve Neptün çok güzel şans ve fırsatlar veriyor bu hafta parasal açıdan çok şanslı olacaksınız. İş ve kariyer konularında gökyüzü sizi destekliyor olacak…

 

Astrolog Melda Parsak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.