Tommy ve Dee Hilfiger 2019 Met Gala’ya Katıldı

Tommy ve Dee Hilfiger, ‘Camp: Notes on Fashion’ adlı serginin açılışı onuruna New York’ta, Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen Met Gala’ya katıldı. Yazar Susan Sontag’ın 1964 tarihli “Notes on ‘Camp’” makalesini esas alan sergide moda ve sanatın tuzaklar, abartı ve ironi gibi kavramlardan nasıl etkilendiği irdeleniyor. Gecenin ev sahipliğini Lady Gaga, Alessandro Michele, Harry Styles, Serena Williams ve Anna Wintour üstlendi.

Tommy Hilfiger’ın masasında ağırlanan konuklar arasında tasarımcının eşi Dee Hilfiger, TOMMY HILFIGER küresel marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton, süper model Winnie Harlow, TV yıldızı ve girişimci Kris Jenner, TV sunucusu Corey Gamble, stil danışmanı Law Roach, şarkıcı ve besteci Thalia ile müzik yapımcısı Tommy Mottola yer aldı.

Tommy Hilfiger, “Modanın en belirleyici anlarından bazılarının ilham kaynağı olduğu tasarımlar yaratmak her zaman heyecan verici bir süreçtir. Böyle tasarımların hayat bulduğunu görmek için en unutulmaz etkinlik, Met Gala’dır” yorumunda bulundu.

TOMMY HILFIGER markasının dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketiyle Twitter ve Instagram’daki paylaşımlara katılmaya davet ediliyor.

Kim Ne Giydi?

Tommy Hilfiger: Siyah ipek grogren yakalı ceket ile yüksek belli pantolondan oluşan, taşlı yıldız motifleriyle süslü özel tasarım lacivert smokin takım, beyaz gömlek, siyah papyon, siyah ipek grogren yelek ve platform tabanlı lame Chelsea botlar.

Dee Hilfiger: Taşlı yıldız motifli, asimetrik kesim püsküllü, mavi boncuklu elbise, kırmızı ve beyaz çizgili püsküllü bolero, diz üstü çizgili lame çizmeler.

Zendaya: Siluetin görsel ve fiziksel değişim geçirmesini ve dramatik etkiyle nihai renk olarak maviye dönüşmesini sağlayacak şekilde hazırlanan kristal gri gece elbisesi, şeffaf topuklu ayakkabılar.

Lewis Hamilton: Siyah kadife hakim yakalı ve manşetli, üç düğmeli, siyah ve gümüş zikzak desenli takım elbise, şal yakalı beyaz gömlek.

Winnie Harlow: Kaboşon kesim renkli taş işlemeli, kristal serpintili uzun kuyruklu tül ve ipek organze gece elbisesi, siyah tüylü bolero.

Kris Jenner: Sol bacağında yıldız detaylı, bol paçalı, üstü korse biçimli lacivert ipek tulum, dramatik omuz detaylı beyaz ve gümüş rengi maksi ceket.

Corey Gamble: Geniş ipek muare yakalı ve yıldız düğmeli ceket ve dar paçalı, saten şeritli pantolondan oluşan smokin takım, beyaz gömlek, koyu maviboyun bağı ve kuşak.

Law Roach: Kapüşonlu, geniş manşetli, toz mavisi saten maksi kruvaze ceket, siyah ipek saten yakalı ve düğmeli yelek, yüksek belli, bol paçalı pileli pantolon, beyaz gömlek, fuşya pembesi boyun bağı.

Thalia: Spiral yakası safir kristal işlemeli ve derin bacak dekolteli, kristal yıldızlarla süslü, tek omuzlu saten düşes gece elbisesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.