Porsche Design Acer Book RS Notebook TravelPack RS

Porsche Design Acer Book RS ve uyumlu aksesuarı Porsche Design Acer TravelPack RS, ürün tasarımı kategorisindeki en yüksek ödül olan Red Dot: En İyinin En İyisi ödülünü almaya hak kazandı. “En İyinin En İyisi”,jüri tarafından layık görülen en yüksek ödül olarak kabul edilirken, bir ürünün “çığır açan” tasarım kalitesi ve mükemmel kullanım deneyimi sunmasıyla her açıdan üstün olduğunu gösteriyor.

Porsche Design Acer Book RS Notebook & TravelPack RS

Porsche Design Acer Book RS, üst düzey teknoloji ve işlevsel tasarım dilini sergileyen, titizlikle üretilmiş bir dizüstü bilgisayar.

Porsche Design Acer Book RS, 11. Nesil Intel Core i7 işlemcisi, NVIDIA GeForce MX350 grafik kartı, 16 GB belleği ve 1 TB SSD depolamasıyla 17 saate varan pil ömrü sunuyor. Güçlü donanımsal özelliklerini yalnızca 15,99 mm inceliğindeki 1,2 kg’lik kasaya sığdıran cihaz yüzde 90 ekran gövde oranı, Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass kaplı 14 inç FHD IPS dokunmatik ekranı ve sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kaplamasıyla dikkat çekiyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Porsche Design Acer Book RS, Porsche Design Acer Travelpack RS ile birlikte (mouse, mousepad, çanta ve kılıf), Teknosa.com ’da 17.999 TL özel fiyatıyla satın alınabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.