OPPO Mısır’da Reno4 Serisini Piyasaya Sürüyor

OPPO Mısır’da Reno4 Serisini Piyasaya Sürüyor

Dünyanın önde gelen akıllı cihaz markası OPPO, Reno4 Serisinin dün Mısır’da piyasaya sürüldüğünü bir etkinlikle duyurdu. OPPO ayrıca uzun zamandır beklenen OPPO akıllı saatini ve tamamen yeni OPPO Enco W51 kulaklıklarını tanıttı.

Reno4 Lite Serisi ile marka, kullanıcıların gerçekten öne çıkmasını sağlayan yeni portre çekimi ve videografi özellikleriyle yenilik yapmaya devam ediyor. Reno4 Lite Serisi, OPPO’nun yenilikçi görüntüleme teknolojisi aracılığıyla en son trendlere uyum sağlamanın ve yaratıcılığı tam olarak ifade etmenin eğlenceli ve yeni yollarını sunar ve her an yaratıcı portreler veya yaratıcı videolar çekmeyi kolaylaştırarak her kullanıcıya “Clearly” sloganı altında en iyi deneyimi yaşatır.

Reno4 ayrıca, telefonunuzu bir dalga ile kontrol etmenize izin verirken, telefonunuzu gözetleme gözlerinden korumak için AI ile geliştirilmiş bir Akıllı Sensör ve AI algoritması ile güçlendirilmiş dokunmasız etkileşimleri ilk kez ortaya koyuyor.

OPPO Mısır Marka Direktörü Eve Han, “Reno4 Lite Serisini Mısır’da piyasaya sürmekten gerçekten heyecan duyuyoruz ve yeni portre çekimi ve videografi özellikleriyle yeniliklere devam etmekten gurur duyuyoruz. Yenilikçi görüntüleme teknolojisinden fütüristik dokunmasız etkileşime ve çarpıcı tasarımlardan VOOC Flaş Şarjına kadar, genç trend belirleyen neslin sürekli değişen gereksinimlerini karşılayabilmesini sağlamak için Reno ile fazladan yol kat ettik ve onları akıllı telefon teknolojisindeki en son trendlerle en güncel haliyle teknoloji severlerin beğenisine sunduk.

OPPO Reno4 Özellikleri

  • Mükemmel Portre ve Videografi ile En İyi Siz’i açıkça “vurgulayın”
  • Renkli ve Parlak Gece Çekimleri
  • Yaratıcı Film
  • Size Ayak Uydurabilen Bir Telefonla En İyinizin Kilidini Açın
  • ColorOS 7.2
  • Yapay Zeka ile Geliştirilmiş Akıllı Sensör ile Ekran Kilidini Açın
  • 90 Hz Sınırsız Algılama Ekranıyla Pürüzsüzlüğü Hissedin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.