Netflix Homemade 30 Haziran’da Başlıyor

Netflix dünyanın her yanından ünlü sinemacıların çektiği kısa filmlerden oluşan Homemade adlı yeni koleksiyonu 30 Haziran’da seyirci ile buluşturuyor. Filmleri sadece evlerindeki ekipmanları kullanarak çeken yönetmenlerin anlattığı hikayeler, günlük yaşam hakkında samimi paylaşımlardan çeşitli türlerde kısa kurgu öykülere kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Covid-19 salgını nedeniyle evlerinde kalan sinemacıların karantina koşullarındaki deneyimlerini yansıtan kısa filmler, pandemi koşullarında sinemanın yaratıcı gücünü kutlarken aynı zamanda, karantina sürecinin farklı ülkelerde yaşamları nasıl etkilediğine de tanık olmamızı sağlıyor. Toplamda 18 yönetmenin elinden çıkan kısa filmlerin yaratıcıları arasında Kristen Stewart ve Maggie Gyllenhaal da yer alıyor.

Netflix Orijinal Filmler Direktörü Teresa Moneo proje hakkında, “Başkalarının hikayelerini izlemek, yürekleri ve zihinleri açarak hepimizin daha bağlantılı olduğunu hissettirebilir. Bu nedenle, bu benzeri görülmemiş zamanlarda farklı çizgilerden sinemacıların oluşturduğu böyle inanılmaz bir toplulukla çalışmaktan ve kişisel hikayelerini dünyada çapındaki üyelerimize sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.