Levis 2019 Coachella Partisinde Ünlü Akını

Levi’s® Sands Hotel & Spa Indian Wells’de eğlence dolu bir havuz partisine ev sahipliği yaptı. Çölde gerçekleşen partide Dj Snoop Dogg, St. Vicious (St. Vincent), Yaeji, ve Hyphen Hyphen’in dj setleri eşliğinde misafirlere müziğin baş rolde olduğu bir gün yaşattı. Bu heyecan verici partide, misafirler Levi’s parçalarını en yeni kişiselleştirme seçenekleri olan serigrafi, püsküller, kişiselleştirilmiş harfler, yamalar, renkli düğmeler, neon etikeltler, film baskısı ve Ev Bravado’nun batik çalışmalarıyla özgünleştirdi.

Coachella 2019 kapsamında gerçekleştirilen partiye katılan isimler arasında Hailey Bieber, Snoop Dogg, St. Vincent (St. Vicious), Emily Ratajkowski, Jaden Smith, Amandla Stenberg, Daren Criss, Luka Sabbat, Wiz Khalifa, Aquaria, Joan Smalls, Yaeji, Dylan McDermott, Victor Cruz, Karrueche Tran, Candice Huffine, Constance Jablonski, Pyper America, Hyphen Hyphen, Sonia Ben Ammar, Alexis Ren, Shaun Ross, Ava Michelle, Caleb Altice, Chiara Parravicini gibi isimler yer alıyordu.

LEVI’S® FESTIVAL STİLİ: Ünlü isimler festival stillerinde Levi’s® ikonları 501® Original, 501® Şortlar, 501® Skinny, yeni 501® ‘93 Straight, ve 501® Slim Taper tercih etti. Aynı zamanda bu ürünler Levi’s® Tailor Shop alanında ise kişiselleştirilebildi. Bu ikonların yanı sıra Trucker ceketler, Levi’s® imzalı Vintage Levi’s® logo t-shirtler, Hi-Ball jean’ler, Ribcage Straight Ankle jean’ler, yeni Ribcage şort ve Wide Leg jean’ler hafta sonu boyunca stillerin tamamlayıcı parçaları oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.