Kişiye Özel Apple Fitness Özelliği

Kaliforniya merkezli teknoloji devi Apple, yıllık Eylül açılış konuşmasını gerçekleştirdi ve iki yeni iPad’in, iki yeni saatin piyasaya sürüldüğünü ve Apple Fitness + adında bir spor yayın platformu şeklinde bir ilki duyurdu.

Platformun arkasındaki ilhamdan bahseden sağlık teknolojileri için fitness kıdemli direktörü Jay Blahnik, “Apple Fitness +, her gün yaşadığımız çok basit bir ilham üzerine kuruldu ve tüm hizmet daha fazla insanların daha sağlıklı yaşam sürmelerine yardımcı olmak için tasarlandı” dedi.

Egzersizler

Apple, kullanıcılarının Apple Watch aracılığıyla yaptıkları en popüler 10 antrenman türünü belirlemek için antrenman uygulamasındaki verilere bakarak, bu kategorilerde her hafta ders vermek için birinci sınıf antrenörlerden oluşan bir ekip oluşturdular. Egzersiz başladığında, koşu bandı yürüyüşü, koşu bandı koşusu, kürek çekme, dans, bisiklete binme, yoga,güç ve dikkatli bekleme süreleri arasından seçim yapabileceksiniz. Artı, platformu kullanmaya başladığınızda ve algoritma ne tür sınıfları /antrenmanları sevdiğinizi öğrendikten sonra, en sevdiğiniz kategorilerde denemeniz için yeni sınıflar ve antrenmanların yanı sıra mevcut size uygun olarak yeni seçenekler önerecektir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.