GIZIA Brasserie Açıldı

Türk modasına yön veren Gizia’nın yeni yatırımı yeme içme sektöründe hizmet vermeye başlayan Gizia Brasserie, kademeli normalleşmeyle beraber kapılarını tekrar açtı.

Nişantaşı Abdi İpekçi Meydanı’nda bulunan Gizia Brasserie, misafirlerine sabah ve öğle öğünlerinde ve günün her saatinde tecrübeli ekibi ve hızlı servisi ile Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini sunuyor.

Nişantaşı‘nda yer alan Gizia Brasserie güne 08:30’da sabah kahvaltısı ile başlayarak, akşam 19:00’a kadar öğlen yemekleri ve kahve arası buluşmalarında sizleri ağırlıyor.

Moda, sanat ve cemiyet dünyasının yeni buluşma noktası Gizia Brasserie menüsünde, özel odun ateşinde 12 farklı pizza, geniş salata alternatifleri, birbirinden lezzetli makarna ve risottolar, balık, et ve deniz ürünlerinden oluşan ana yemekler ve popüler atıştırmalıklarıyla her yaş ve her beslenme düzenine hitap ediyor. Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez’in fit tariflerinin yer aldığı seçenekler ise formunu korumak isteyenler için alternatif yemekler bulunuyor

Gizia Brasserie, Nişantaşı’nda iç ve dış alandan oluşan keyifli atmosferinde iddialı tatlı ve kahve önerilerini de öğün arası ve yemek sonrasında sizlerin memnuniyeti önceliğiyle servis edililyor. Gizia Brasserie menüsünde vegan ve vejeteryan lezzetler yanı sıra sağlıklı smoothie ve kahveler de çok lezzetli. Ayrıca Gizia Brasserie’nin üst katında 15 kişilik VIP bölüm yer alıyor. Özel davet ve organizasyonlarınız için oldukça şık bir alternatif sizleri bekliyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.