Galaxy Z Flip çıkış tarihi ve fiyatı

Samsung, MWC 2020’den önce Galaxy S ailesinin en yeni üyelerini Unpacked etkinliğinde karşımıza çıkaracak. 11 Şubat’ta düzenlenecek etkinlikte yeni S serisi modelleri tanıtılacak. Bu tanıtımda Galaxy Z Flip modelinin de sahneye çıkması bekleniyor.

Bu arada etkinliğin San Francisco’da gerçekleştirileceğini belirtelim.

Fiyatına gelecek olursak, tahminler Galaxy Z Flip‘in fiyat açısından Galaxy S11’in yanında konumlanacağına işaret ediyor. Bu da 1.000 doların altında bir fiyat anlamına geliyor.

Galaxy Z Flip ismi
SM-F700 model numarası ile gelecek olan telefonun Fold 2 ya da Bloom olarak adlandırılacağı düşünülüyordu. Ancak, sonra çıkan tahminler Galaxy Z Flip ismini ortaya çıkardı.

Galaxy Z Flip tasarımı ve ekranı
Z Flip modelinin Fold‘dan önemli ölçüde farklı olacağı söyleniyor. Bu farklılıkların başında telefonun katlanma şekli gelecek. Z Flip, Motorola Razr modeliyle benzer bir şekilde katlanacak. Fold ise bildiğiniz gibi kitap şeklinde katlanıyordu.

Telefonun siyah ve mor renk seçeneklerinin olacağı söyleniyor.

Bu tasarım iddialarını daha önce sızdırılan fotoğraflarda da görmüştük. Sızdırılan telefon bir prototip olsa da Samsung’un bu konuda çalıştığının en somut göstergesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.