Galatasaray Kadın Futbol Takımı Kuruyor

Galatasaray Spor Kulübü başkan adayı Burak Elmas, ev sahipliği yaptığı kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Galatasaray muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Burak Elmas, sarı kırmızılı kulüple ilgili projelerini ve çalışmalarını anlattı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Kuruyor

Burak Elmas, seçilmeleri halinde Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nı kuracaklarını dile getirerek, “Galatasaray’ın kadına verdiği önem, kadının hayattaki rolüne verdiği önem ve toplumdaki başarısına verdiği önem sebebiyle Galatasaray Kadın Futbol Takımı’mızı kuracağız. Kadın futbol takımımızın sponsoru da hazır. Göreve geldiğimiz takdirde hemen kadın futbol şubesini hayata geçirerek, orada da Avrupa’da çapında ciddi başarı elde etmeyi arzu ediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu. Burak Elmas, sarı kırmızılı erkek ve kadın basketbol takımları için de iki ayrı sponsorluk anlaşması yaptıklarını iletti.

Ayrıca 2020 Eylül ayında çalışmalara başlanan Özen Kuzu önderliğinde yürütülen Kemerburgaz Metin Oktay Spor Kompleksi projesi tamamlanmış olup, 85.000 metrekarede kurulan kampüs futbol, valeybol, basketbol branşlarındaki altyapı ve takımlara hizmet verecek. Kampüs Galatasaray Spor Kulübu’nun tüm sportif faaliyetlerini bir araya getirerek Türkiye’nin en modern spor komleksi olmaya aday olduğunu belirten Burak Elmas, “Florya’nın ruhunu Kemerburgaz Metin Oktay Spor Kompleksinde yaşatayacağız.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.