Four Seasons Hotel Bosphorus Ramazan Ayı Konaklama

Four Seasons Hotel Bosphorus bu yıl Ramazan ayını farklı içeriklerle hazırladığı konaklama paketleriyle karşılıyor. Four Seasons Hotel Bosphorus Ramazan Ayı boyunca otelde konaklayan misafirlerine Ramazan’ın bereketini yansıtan lezzetli iftar ve sahur sofraları sunan Four Seasons Hotel Bosphorus, misafirlerine Boğaz’ın kıyısında benzersiz bir Ramazan deneyimi vadediyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, misafirlerini Ramazan ayının bereket ve lezzet dolu geleneksel sofralarında ağırlamak ve huzur dolu anlar yaşatmak üzere konaklamaya davet ediyor. Lead With Care programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam eden Four Seasons Hotel Bosphorus, hazırladığı konaklama paketleri ile Ramazan ayının güzelliğini misafirlerine Boğaz kenarında yaşatmayı amaçlıyor.

Boğaz’ın kıyısındaki ferah terasında konumlanan AQUA, misafirlerini iftara özel hazırladığı set menü ile ağırlıyor. Fasıl grubu eşliğinde sunulacak iftar menüsünde, Ramazan’ın olmazsa olmaz tatlarından mezelere, sevilen klasik lezzetlerden dönere ve geleneksel Ramazan tatlılarına varan geniş seçenekler yer alıyor. İsteyen misafirler, sahurda da Boğaz manzarasının keyfine vararak bu benzersiz atmosferi deneyimleyebiliyor. Dileyenler, sahur menüsünü odalarının konforunda oda servisi menüsünden de sipariş edebilirler.

Four Seasons Hotel Bosphorus restoranlarından Ocakbaşı, iftar keyfini Anadolu’nun yöresel lezzetleri, meze ve kebaplardan oluşan a la carte seçenekleriyle yaşamak isteyen konukları için cazip bir seçenek oluşturuyor. Misafirler konaklama ve iftar yemeği, konaklama ve iftar ile sahur yemeği veya sadece konaklama seçeneklerini tercih edebiliyor. Sadece konaklama talep eden misafirler arzu ettikleri takdirde iftar veya sahur seçeneklerinden ayrıca faydalanabiliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.