Eltilerin Savaşı Akmerkez’de TOG için seyredildi

Akmerkez, Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerine destek olabilmek için ‘Eltilerin Savaşı’ filmine özel bir gösterim gerçekleştirdi. Gösterime Yazar Gupse Özay ve usta oyuncu Füsun Demirel katıldı. İş ve cemiyet hayatının tanınan simalarından Burcu Hanif, Hülya Eltemur, Begüm Karamahmutoğlu, Zeynep Üstünel gibi isimlerin de etkinliğe destek verdi.

Toplumsal sorunlara çözüm üretmek için projeler üreten ve hayata geçiren gençleri destekleyen Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Eltilerin Savaşı filmini özel bir gösterimle Akmerkez’de misafirlerle buluşturdu. Gösterime filmin yazarı ve başrol oyuncusu Gupse Özay ile usta oyuncu Füsun Demirel katıldı. Komedi filmlerinin sevilen yüzü Özay, gençlerin projelerine destek vermekten mutlu olduğunu ifade etti.

İş ve cemiyet hayatından anlamlı destek

TOG yararına düzenlenen film gösterimi etkinliğine iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinden; Burcu Hanif, Hülya Eltemur, Begüm Karamahmutoğlu, Zeynep Üstünel, Meral Yazıcı, Nazlı Sert, Nilgün Dumanlı, Zeynephan Gemicioğlu, Begüm Özer katılım gösterdi.

‘Gişede yarım milyonu aştı’

Filmin gişede 500 bin barajını çoktan geçtiğini belirten Özay, yeni film için üçüncü eltiyi aradıkları yönünde esprisi herkesi güldürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.