Direk Dansı Nasıl Öğrenilir

Tüm vücut kaslarını senkronize çalıştıran en az yüzme kadar yararlı bir spor dalı olan pole dans ile fazla kilolarınızdan kurtulabilir, esnekliğe kavuşabilir ve vücudunuzu şekillendirebilir ve kas kuvveti kazanabilirsiniz. Kadın veya erkek olmanızın bir önemi yok her iki cins de bu dansı rahatça yapabilir. Ayrıca diğer spor dallarına göre daha eğlenceli ve zevkli bir danstır. Öğrenmek ve tüm figürleri sergileyebilmek için daha çok çalışırsınız. Çevrenizden övgülerle ve birçok sorularla karşılaşabilirsiniz. Şahsen çok soru alıyorum bu hususta..

Tabi amacınız erotizm ve seksapalite ise yine bu dansı öğrenerek bitmek üzere olan evliliğinizi kurtarabilir veya partnerinizi tahrik etmek için kullanabilirsiniz.

Street workout, calisthenics gibi bir demir boru üzerinde vücut ağırlığını kaldırma kuvvetine bağlı olan bir spor çeşidi olan bu spor dalının tek farkı dans formunda olması aksi halde street workout yapan sporcuların hiçbirisi bu ön yargıyla uğraşmıyor. Siz neden hala ön yargıyla yaklaşıyorsunuz? Dans etmek ayıp veya günah mı?

Pole dans için seksi olmaya gerek yok
Pole Dance (Direk Dansı) Nedir? Nasıl Yapılır? Kimler Yapabilir?
Pole dansı yapmak için seksi olmaya ihtiyacınız yok evet ben de bir dansın seksilikle bu kadar çok bağdaştırılmasına şaşkınım. Hollywood filmlerini fazla dikkate almayınız.

Pole dans seksi olmasanız bile vücudunuzu seksi forma sokacak, kişinin daha fit ve seksi bir vücuda sahip olmasını sağlayacaktır. Tüm vücut kaslarını çalıştırmak, dayanıklı ve esnek bir insan olmak için siz de bu dansı öğrenebilirsiniz.

Pole dansı nasıl öğrenebilir, kimler yapabilir?
Pole Dance (Direk Dansı) Nedir? Nasıl Yapılır? Kimler Yapabilir?
Pole dansı öğrenmeye çalışmadan önce reformer pilates ile başlayabilirsiniz, esneklik kazanmanıza yardımcı olacaktır. Boyunuzun ve kilonuzun önemi yoktur tekniklerini öğrenebilir ve geliştirebilir. Fazla kilo hareket kapasitesini azaltsa da zamanla bu dans sayesinde düzenli beslenme ve diyetle fazla kilolarınızdan kurtulacağınıza inanıyorum.

Kurslara hiç düşünmeden gidebilirsiniz. Kursa gidemem diyorsanız internetten direk (pole) sipariş edebilir evinizde video ve dvdlerden öğrenebilirsiniz. Öncelikle unutmamamız gereken husus, spora başlarken nasıl ısınıyorsak bu danstan öncede sakatlanmamak için; ısınma, esneme ve germe hareketlerini yapmamız zorunludur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.