David Gandy Kendi Moda Markasını Tanıttı

David Gandy Kendi Moda Markasını Tanıttı

David Gandy

Ünlü İngiliz model David Gandy, kendi adını taşıyan bir moda markasını piyasaya sürüyor. David Gandy Wellwear, modelin 20 yıllık endüstri deneyiminden esinlenmiştir ve yumuşak, rahat giysiler giymenin bilimsel faydaları dediği şeye dayanarak müşterinin “duygusal refahını” merkezine koyan bir dizi temel unsur sunacaktır.

David Gandy

Lansman hakkında yorum yapan David Gandy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Giyim özgüvenimiz üzerinde büyük bir etkiye sahip oluyor, bu yüzden insanların kendilerini rahat ve güvende hissetmelerine yardımcı olacak bir koleksiyon oluşturmak istedim ve insanların kendi içlerinde hissettikleri kadar rahat hissetmelerini sağlayan bir koleksiyon oldu.”

David Gandy

David Gandy, siyah, beyaz, lacivert, gri marnlı ve siyah, beyaz, lacivert, gri ve t-shirtler, eşofmanlar, sweatshirtler, joggers, kapüşonlular, dış giyim, pijama, lüks ev giyimi ve aksesuarlardan oluşan dokuz temel kategoriden oluşan 20 parçalık bir unisex ilk koleksiyonuyla piyasaya çıkacak. Haki renk paleti hem giymeyi hem de şekillendirmeyi kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.