Apple Watch Regl Döneminizi İzleyin

Apple Watch sahip olduğu tüm özelliklerle daha sağlıklı bir yaşam için ilham veriyor.

Sağlığınızı yakından takip edebilmeniz için Apple Watch kalp atış hızınızı takip ediyor ve yolunda gitmeyen bir şey olduğunda size haber veriyor. Menstrüel döngünüzü izlemenize yardımcı oluyor. Bulunduğunuz ortamdaki ses seviyesi işitme duyunuzu etkileyecek noktaya çıktığında sizi uyarıyor. Dilerseniz Nefes, Kalp Atış Hızı ve Gürültü gibi komplikasyonları gün boyunca gözünüzün önünde olmaları için saat kadranınıza da ekleyebiliyorsunuz.

Kalbinizden geçenleri okuyor.

Apple Watch Series 5 kalp atış hızınızı dilediğiniz an kontrol edebilmeniz ve kalbinizin performansını takip edebilmeniz için onu gün boyunca izliyor. Dahası, kalp atış hızınız anormal bir şekilde yükseldiğinde veya düştüğünde belirtileri hissetmiyor olsanız bile sizi uyarıyor.

Her an alarm halinde.

Siz rahat olun diye. Yüksek veya düşük kalp atış hızı ciddi bir sorunun habercisi olabilir. Fakat pek çok insan semptomları tanımadığı için bu semptomların altında yatan sebepleri fark etmiyor. Apple Watch Series 5, Kalp Atış Hızı uygulaması ile kalbinizi takip ediyor ve herhangi bir düzensizlik tespit ettiğinde size bildiriyor. Böylece siz de hemen önleminizi alıp doktorunuza danışabiliyorsunuz.

Bir dokunuşla menstrüel döngünüzü izleyin.

Döngü İzleme uygulaması menstrüel döngünüz hakkında ayrıntılı bilgi veriyor ve genel sağlık durumunuzu çok daha net bir şekilde görmenize yardımcı oluyor. Bu sayede sadece hazırlıklı olmakla kalmıyor, düzensizlikleri ve semptomları takip etmenize yardımcı olacak ve doktorunuzla daha aydınlatıcı konuşmalar yapmanızı sağlayacak bilgilere de sahip oluyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.