adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu

adidas, 2021/22 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu eleme turları ve Saint Petersburg’daki finalde kullanılacak Resmi Maç Topu’nu futbolseverlerin beğenisine sundu.

adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu

 adidas’ın büyük final ve 2021/22 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu eleme turları için tasarladığı Resmi Maç Topu, final şehrinin izlerini taşıyor. Büyük final 28 Mayıs Cumartesi günü Saint Petersburg’da gerçekleşecek. Topun tasarımında şehrin her yıl mayıs ve temmuz ayları arasında devam eden ünlü Beyaz Geceler’inden ilham alındı.

adidas Resmi Maç Topu, termal olarak yapıştırılmış bir yapıya, katı PU yüzey malzemesine, eşkenar dörtgen bir gövdeye ve yüksek dereceli bütil malzemeden bir iç yapıya sahip.

Bu yılın başlarında adidas, UEFA ile 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası sponsorluğuna uzanan ilişkisini önemli ölçüde genişlettiğini duyurdu. Bu genişleme aynı zamanda 2021-2025 yılları arasında UEFA Kadın Futbolu ile tüm UEFA Kadınlar müsabakalarını kapsayan resmi ortaklığı da içeriyor.

adidas, kulüp futbolunun zirvelerinden EURO’lara, gençlik müsabakalarından oyunun bel kemiğini ve geleceğini oluşturan altyapı girişimlerine kadar her şey üzerinde birlikte çalıştığı UEFA’nın onlarca yıldır ortağı olmaya devam ediyor.

adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu

Top bugünden itibaren adidas.com/football ve seçili mağazalardan satın alınabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.