7 Popüler Görüntülü Sohbet Uygulaması

Corona virüs salgınının dünyayı etkisi altına almasının ardında ülkemizde çeşitli iş yerleri geçici olarak kapatıldı. Bu nedenle evlerinde çalışmak durumunda kalan insanlar için görüntülü sohbet uygulamaları büyük önem kazandı. Hem Android hem de iOS işletim sistemli akıllı cihazlarda kullanabileceğiniz birçok görüntülü görüşme ve sohbet uygulaması bulunuyor. İş görüşmelerinizi ya da sevdiklerinizle yapacağınız görüşmeleri her an bu uygulamalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu görüşmeleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. İnternet bağlantısı sayesinde dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızla ya da diğer kişilerle iletişim halinde kalabilirsiniz. Buna yönelik geliştirilen birçok uygulama bulunurken, bu uygulamalar arasında çeşitli fark ve özellikler bulunuyor. Hazırladığımız listede hem tanıdıklarınızla hem de tanımadıklarınızla görüntülü görüşme sağlayabileceğiniz uygulama öneriler yer alıyor. Gelin şimdi uygulama detaylarına geçmeden başlıca bu uygulamalar neler bakalım.

En popüler görüntülü sohbet uygulamalar

Facebook Messenger
Discord
Google Duo
Skype
Hangouts
FaceTime
Azar

Görüntülü sohbet uygulaması önerileri

Facebook Messenger

facebook messenger facetime
Dünyanın en çok indirilen uygulamalarından Facebook’un sahip olduğu mesajlaşma servisi Facebook Messenger, sahip olduğu görüntülü görüşme ile dikkatleri üzerine çekiyor. Facebook Messenger uygulaması üzerinden sesli olduğu gibi aynı zamanda mesajla görüşmeleri de gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp

modahaber whatsapp facetime
Facebook çatısı altında yer alan dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakın arkadaşlarınız ile görüntülü ve sesli görüşme imkanı sunuyor. Sadece tekli değil aynı zamanda görüntülü grup görüşmeleri de sağlayan WhatsApp, yavaş bağlantılarda dahi görüşme imkanı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Discord

modahaber discord facetime
Discord uygulaması genellikle bilgisayar yazılımı olarak oyuncular tarafından oldukça fazla tercih edilen popüler iletişim araçlarındandır. Discord uygulaması ile mesajlaşmanın yanı sıra aynı zamanda sesli sohbet ve görüntülü görüşmelerde gerçekleştirebilirsiniz. Discord  uygulaması ile ayrıca PC’de ekran paylaşımı da gerçekleştirebilirsiniz.

Skype

modahaber skype facetime
En eski uygulamalar arasında yer alan Skype, sahip olduğu özellikleri ve stabil çalışma sistemi ile hala görüntülü görüşme uygulaması olarak tercih edilmeye devam ediyor. Görüntülü ve sesli görüşme noktasında başarılı olan Skype, tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Google Duo

modahaber google duo facetime

Google birçok hizmetinden biri olan Google Duo, direkt bir şekilde görüntülü görüşme için tasarlanmış en iyi uygulamalarından biridir.  Web sürümü de var olan uygulama çok rahat ve iyi kalitede görüntülü görüşme imkanı tanıyor. Tüm özelliklere ek olarak Google Duo ile görüntülü mesaj gönderme imkanınız da bulunuyor.

FaceTime

modahaber facetime

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple’ın iOS cihazlara özgü olan ve popüler konumunda yer alan FaceTime, kaliteli bir görüşme imkanı sunuyor. Sesli arama özelliğine de sahip olan FaceTime sayesinde rehberinizde veya e-posta adresi ile kayıtlı olan kişilerle görüşme gerçekleştirebiliyorsunuz.

Azar

modahaber azar facetime
Aza uygulaması kullanıcıların anonim kişilerle görüntülü görüşme imkanı sağlayan uygulamalar arasındadır. 190’dan fazla ülkede kullanılan Azar uygulamasında farklı kişilerle tanışma ve yeni arkadaşlıklar edinme imkanını bulabilirsiniz. Uygulama eşleşme sistemine sahip olurken, interaktif bir görüntülü görüşme uygulaması olduğunu belirtelim.

Burada önerilen uygulamalar indir.com tarafından seçilmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.