Versace 2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Donetella, Versace nin son gösterisinde modellerin gücünü kutluyor. Gigi Hadid in doğumdan hemen sonra yer aldığı defilede oldukça formda görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Modeller aktörler gibidir; tasarımları hayata geçiriyorlar

 

Donatella Versace “ Step Inside La Greca ”başlıklı Sonbahar / Kış 2021 koleksiyonu için. Görünüşe göre, tasarımcı Gigi Hadid’i baş model yaparak ve kızı Khai’nin doğumundan sonraki ilk podyum gününü kutladı .

Versace’nin İtalyan lüksü ile eşanlamlı hale gelen labirent benzeri tasarımı olan Greca motifini yeniden icat eden Donatella, logonun üç boyutlu bir versiyonunu dış giyim , ayırıcılar ve aksesuarlara tanıttı. Çizgisel motif, simli örgü pantolonların, erkek takımlarının ve deri çantaların her yerine basılmıştır. Neon çoraplar, şeffaf taytlara dokunan Greca baskısını bile içeriyor. Klasik A-line silüetinin şampiyonu, ruhani şeffaf önlükler ve ipek blazerler de dahil olmak üzere kadın kıyafetlerinde bel aksesuarları kullanılmış.  Koleksiyonun ek olarak, kalın platformlu botlar ve bilekten kayışlı yüksek topuklu ayakkabılar yer alıyor.

Yukarıda  Versace’nin FW21 koleksiyonuna bir göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.