Ünlü Modacılardan Genç Yeteneklere Destek

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen ‘Hello! Couture Show with Fashion TV’ defilesi moda, cemiyet ve sanat dünyasının seçkin isimlerini ağırladı. Ünlü tasarımcılar Arzu Kaprol, Dilek Hanif, Emre Erdemoğlu, Sibel ve Ferruh Karakaşlı, Özlem Süer ve Zeynep Erdoğan’ın en yeni koleksiyonları moda severlerin beğenisine sunuldu. Defilede yer alan 35 modeli podyuma uluslararası moda ve kozmetik eğitimleriyle sektöre profesyoneller yetiştiren Altier Academy öğrencileri hazırladı. Modellerin kıyafetlerinin giydirilmesinden, saç ve makyajlarına kadar backstage alanında her detayı özenle hazırlayan stilist, makyaj ve saç artisti öğrenciler dünya çapında bir organizasyonda yer aldıkları için oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Ünlü Modacılardan Genç Yeteneklere Destek

Enis Onat, Arzu Kaprol ve Ferhan Aral

Enis Onat, Arzu Kaprol ve Ferhan Aral

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un, sanat yönetmenliğini Ferhan Aral’ın yaptığı defile global Fashion TV kanalında da canlı olarak yayınlandı. Bu görkemli moda gecesine katılan Feryal Gülman, Meltem Demir, Aylin Yılmaz, Balçiçek İlter, Simay Bülbül, Burcu Şendir, Tamer Yılmaz, Tunç Berkman, Murat Kolbaşı gibi moda, sanat ve iş dünyasından değerli isimler davetliler arasındaydı.

Oligark İstanbul’da düzenlenen ve podyumların gözde isimlerinden; Miss Fashion TV 2021 Dilara Kırmıt, Miss Turkey 2021 Buse İskender, Best Model 2020 Melissa Irmak, Best Model 2019 Derya Ekşioğlu, Best Model 2018 Türkan Geyik, Kayra Türkovic, Fashion TV 2021 2.’si Duygu Cerit, Model of Models 2021 1.si Kardelen Pulat görev aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.